Ga jij met mij op avontuur?

Fiat Ducato Frankia A600 | Zeist, Nederland | (2 recensies)


5 slaapplaatsen

1992

Alkoof camper
vanaf 71 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1992
Gewicht:
2240 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
Ducato 2.5 JTD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
8
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
83,33%
Reactietijd:
12 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Strikt

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd

Recensies (2)

Wat een ellende deze camper!! Wij hadden onderweg voortdurend problemen. Bij elk contact met Richard hierover deed hij het af met “dat was bij mij niet….” En hij reageerde vervolgens ook nergens meer op. De communicatie was ronduit slecht.

Daarnaast was het rijcomfort bepaald niet gerieflijk. Je zit met deze camper wel goed als je graag met max 80 á 90 km/uur over snelwegen gaat , geen bergje op kan rijden, tijdens het rijden geen gesprek kan voeren door het oorverdovende geronk van de motor en rugpijn wel een uitdaging vindt.

Wij vonden dit aanvankelijk geen probleem, totdat we het ene na het andere manco tegen kwamen. Dat was erg naar, want het heeft onze vakantie behoorlijk verziekt.

Reken niet op begrip of medewerking van Richard. Hij laat je met het probleem zitten en brengt je achteraf ook nog eens doodleuk onkosten in rekening, die niet te verifiëren zijn.

Voor een ontspannen vakantie moet je hier zeker niet zijn!
Wij raden deze camper niemand aan en verhuur via Richard al helemaal niet.Wat een ellende deze camper!! Wij hadden onderweg voortdurend problemen. Bij elk contact met Richard hierover deed hij het af met “dat was bij mij niet….” En hij reageerde vervolgens ook nergens meer op. De communicatie was ronduit slecht.

Daarnaast was het rijcomfort bepaald niet gerieflijk. Je zit met deze camper wel goed als je graag met max 80 á 90 km/uur over snelwegen gaat , geen bergje op kan rijden, tijdens het rijden geen gesprek kan voeren door het oorverdovende geronk van de motor en rugpijn wel een uitdaging vindt.

Wij vonden dit aanvankelijk geen probleem, totdat we ook nog eens het ene na het andere manco tegen kwamen. Dat was erg naar, want het heeft onze vakantie behoorlijk verziekt.

Reken niet op begrip of medewerking van Richard. Hij laat je met het probleem zitten en brengt je achteraf ook nog eens doodleuk onkosten in rekeningen, die niet te verifiëren zijn.

Voor een ontspannen vakantie moet je hier zeker niet zijn!
Wij raden deze camper niemand aan en verhuur via Richard al helemaal niet.
Wat een ellende deze camper!! Wij hadden onderweg voortdurend problemen. Bij elk contact met Richard hierover deed hij het af met: "dat was bij mij niet, hoor....." Vervolgens reageerde hij nergens meer op. De communicatie was ronduit slecht.

Daarnaast zit je met deze camper wel goed als je graag met 80-90 km/uur over de snelweg gaat, geen bergje op kan rijden, niet met elkaar kan communiceren vanwege de oorverdovende herrie van de motor en rugpijn wel een uitdaging vindt.

Aanvankelijk vonden wij dit niet echt een probleem, totdat we het ene na het andere manco tegenkwamen. Dat was erg naar, want het heeft onze vakantie behoorlijk verziekt.

Reken niet op begrip of medewerking van Richard. Hij laat je met het probleem zitten en brengt je bovendien achteraf nog eens doodleuk onkosten in rekening, die niet te verifiëren zijn.

Voor een ontspannen vakantie moet je hier niet zijn!
Wij raden niemand deze camper aan. En verhuur via Richard al helemaal niet.
Heerlijk weekend weg gehad dankzij de complete camper van Richard. Overdracht bij halen en terugbrengen was ook prettig. Richard laat zien waar je alles kan vinden, heeft een duidelijke map met alle informatie en benodigdheden. Daarbij is hij vlot met al het regelwerk, ook achteraf.