Mobilvetta camper uit 2019: foto 1/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 2/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 3/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 4/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 5/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 6/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 7/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 8/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 9/10
Mobilvetta camper uit 2019: foto 10/10

Gezinscamper met airco in woongedeelte

Mobilvetta K yacht | (11 beoordelingen)

Borgloon, Vlaanderen, België

Over de eigenaar

Verhuurder Anke

Reageert binnen 5 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 78% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.43 m
Breedte:
2.31 m
Hoogte:
3.1 m
Bouwjaar:
2019
Leeg gewicht:
3159 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen reisafstand/week:
2000 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Belgisch rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

11 Beoordelingen

Yves
15/01/2021
Nieuwjaar vieren in een bubbel.

Dat leek ons wel een fijn idee, alleen viel dat even tegen.
We haalden de camper op op 28 december. De uitleg ging enorm snel en een beetje verward. Maar soit, we vertrokken en waren onmiddellijk in vakantiestemming. Even naar de winkel en dan een eerste plekje vinden om de avond en nacht door te brengen. We installeren ons en merken dat de tafel los zit, een scharnier valt eruit, kunnen ze niet openklappen en draaien. We melden dit onmiddellijk en krijgen een antwoord dat scharnieren inderdaad fragiel zijn in een camper. De tafel kunnen we dus niet op een normale manier gebruiken. Vervelend dus. Dan probeer ik even water te nemen, blijkt dat de watertank leeg is, ook vervelend. We melden dit en krijgen antwoord dat dat niet kan. Toch is het zo. ze vragen of we niet even kunnen terug rijden. Er is geen alternatief, bij aankomst in Borgloon stelt de eigenaar vast dat er inderdaad een pompje aanstaat dat ervoor zorgt dat de leidingen leeg laat lopen. Ik krijg een wollig verhaal dat dit zou gebeurd zijn door over een verkeersremmer te rijden. En dat dit in 5 jaar nog nooit gebeurde.
Toch ook hoor ik heel even dat het menselijke fout kan zijn. Dus misschien gewoon vergeten om die pomp af te zetten ?
We maken er geen spel van, met een volle watertank en pomp die niet meer aanstaat gaan we terug op pad. Intussen is onze eerste avond niet zo gezellig als voorzien. Maar het is tenslotte wel vakantie, dus niet te fel zeuren.
We genieten 29,30,31 december van onze bubbel op 4 wielen, alleen die loszittende tafel blijft niet leuk.
Op oudjaar zitten we bij vrienden 's avonds buiten aan een vuurtje en in de camper hebben we de verwarming op 19° gezet zodat we niet in een koelkast terecht gaan komen.
Maar wanneer we gaan slapen is het wel ijskoud, blijkt dat de gasfles leeg is. geen probleem want ik zag dat er een reservefles is. Alleen deze is ook leeg ! Dus geen gas, geen vuur om te koken , geen warm water, geen verwarming en buiten is het 4 graden. Gelukkig nieuwjaar! We melden dit en opnieuw krijgen we antwoord dat dit niet kan. Onze goesting is intussen over. Het is 1 januari en zouden de camper hebben tot 2 januari.
Er zit ons niets anders op dan de camper terug te brengen. Zo staan we op nieuwjaarsdag 36 uur eerder dan voorzien terug in Borgloon om onze eigen wagen terug op te pikken en naar huis te rijden. Ook nu krijgen weer het verhaal dat dit nog nooit gebeurd is en dat het wel vervelend is voor ons. Zeg dat wel.
Wanneer ik vraag hoe ze dit kunnen compenseren krijg ik een droog antwoord. "NIET"
De eigenaars zeggen dat zij er niets aan kunnen doen dat toevallig wij al die gebreken meemaakten. En dat zij ook hun geld van camptoo ook nog niet kregen. Dat maakt ons eigenlijk niets uit. Dan is er een voorstel om als we de camper in het voorjaar nog eens zouden huren we één dag gratis zouden krijgen. We maken duidelijk dat we het vertrouwen in deze wagen kwijt zijn en er geen gebruik meer van willen maken. Een laatste aanbod is dat we de prijs voor een halve dag krijgen teruggestort. Dit is lachwekkend, 60,-€ compensatie voor een camper waar we de eerste avond al problemen mee kregen, zonder gas vallen, ( een lege reservefles , lijkt me toch ook een menselijke foutje) en anderhalve dag eerder moeten inleveren door die gebreken.
Bij deze dus geen goede ervaring.
Christiaan
22/12/2020
Vlotte en correcte afhandeling. De camper is in heel goede staat en is volledig uitgerust. Dit heeft ertoe bijgedragen dat we een heel toffe en fantastische vakantie hebben gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer beoordelingen