TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006 TRIGANO EUROCAMP S camper uit 2006

Gezellige en compacte buscamper

TRIGANO EUROCAMP S | Maarssen, Nederland | (2 recensies)


2 slaapplaatsen

2006

Buscamper
vanaf 65 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
65 personen bekeken Leo's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,20 m
Breedte:
2,00 m
Hoogte:
2,60 m
Bouwjaar:
2006
Gewicht:
2306 kg
Km vrij per week:
1250
Motor:
2.0
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
6
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
2

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 28 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (2)

We hebben de camper van Leo gehuurd om eens te ervaren hoe vakantie met een camper is. Het was een leuke ervaring! De overdracht en instructie van Leo was gastvrij en duidelijk. De camper rijdt prima, je bent er zo aan gewend. Ook rijden en parkeren in een stad is geen enkel probleem. We hadden onze fietsdrager met fietsen meegenomen. In 12 dagen waren we bij De Gouden Ham, Appeltern (mooie camperplaats), Maastricht, Malmedy en Leuven. Ter plaatse steeds leuke fietstochten gemaakt. In de camper is alles aanwezig wat je nodig hebt, kookgerei eerder teveel dan te weinig. Als we nog eens gaan dan zoeken we een camper met iets andere indeling; zowel bestuurders-als passagiersstoel draaibaar zodat je aan de voorkant een zitje hebt terwijl je het bed kan laten liggen. Dit is een dwarsslaper, 1,90 lang, was voor mij (1,84m) aan de korte kant. Verder alles prima verlopen!
Dag lezers,

Wij zijn net terug van een heerlijke vakantiereis naar Noorwegen. Met de fijne 2 persoons zeer complete camperbus van Leo. We hebben genoten! Deze bus is zeer aan te bevelen voor mensen die niet met een grote camper weg willen. Maar toch de luxe willen ervaren van camperen en alles bij je hebben. Wanneer je wegrijdt met de bus heb je meteen vakantie gevoel. Als je naar een kouder land gaat en ' avonds binnen moet zitten. Moet je er rekening mee houden dat je elke avond je bed klaar moet maken, maar wij vonden dat geen probleem. Niet geschikt voor mensen langer dan 1.93 meter. Compacte, zetcomputer handzame camperbus voor 2 personen.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers