Fiat EG/DF 001 camper uit 2000 Fiat EG/DF 001 camper uit 2000 Fiat EG/DF 001 camper uit 2000 Fiat EG/DF 001 camper uit 2000 Fiat EG/DF 001 camper uit 2000 Fiat EG/DF 001 camper uit 2000 Fiat EG/DF 001 camper uit 2000 Fiat EG/DF 001 camper uit 2000

Prachtige camper, Fiat - Dethleffs.

Fiat EG/DF 001 | Wezep, Nederland | (6 recensies)


6 slaapplaatsen

2000

Alkoof camper
vanaf 76 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
2000
Gewicht:
2760 kg
Km vrij per week:
1000
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
7 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Wij hebben een heel fijn lang weekend achter de rug in Zeeuws-Vlaanderen met de camper van John en Alice. De kleinkinderen vermaakten zich uitstekend in de camper en er werd druk gestoeid met opa. Heerlijke camper met veel bergruimte en goede voorzieningen. John en Alice zijn zeer enthousiaste verhuurders, die zelfs een kadootje voor mij hadden neergelegd in de camper, waarvoor nogmaals mijn dank. Voor herhaling vatbaar.
We hebben een leuke kampeer ervaring opgedaan met de camper van John en Alice.
John en Alice zijn gastvrij en als er wat is zijn ze telefonisch goed te bereiken en helpen ze je graag!!
Wat een ervaring met een camper op vakantie! We zijn door John en Alice hartelijk ontvangen en hebben goede uitleg gehad over de camper. Alles wat we nodig hadden was voor gezorgd, van wc-papier, afwasmiddel, vaatdoekjes tot de ANWB-camping gids. Er stonds zelfs een kleine attentie klaar, bedankt daarvoor. De reis ging via Duitsland, naar Oostenrijk door Italië (oa het Gardameer) naar de Italiaanse kust. Via Zwitserland, de camper is nu voorzien van een vignet die een jaar geldig is, door Luxemburg en België weer terug. In ruim 2 weken tijd hebben we bijna 4000 km gereden, met als minpuntje het gemis van een airco. Kortom een leuke vakantie met een goed beeld van vakantie vieren met een camper (dat was ons doel)
Op Vaderdag kreeg ik een cadeautje van Sonja : Een lang weekend weg met een camper. Daar zag ik behoorlijk tegen op, want ik had nog nooit anders dan in een personenauto gereden. Bij de bezichtiging van de camper werd dat gevoel een stuk minder door het enthousiasme van John en Alice. Het plan was om onze huwelijksreis van 37 jaar geleden in tegengestelde richting over te doen. Eerst richting Valkenburg en daarna reden wij naar Oostende. De camper was van alle gemakken voorzien en het rijden ging van een leien dakje. De eerste avond hadden wij een probleempje, wij konden namelijk het lichtknopje van de toiletruimte niet vinden. Zoeken, zoeken, maar zonder resultaat. Dus werd het plassen met de verlichting van onze zaklantaarn. Al met al was het een bijzondere ervaring om met deze fijne camper op pad te gaan. Bij terugkomst heeft Alice ons het knopje van de verlichting, na een schaterlach, wel gewezen.

Groeten,

Sonja en Jos
Twee weken geleden hebben we de huurcamper opgehaald bij John en Alice. Na een warm en hartelijk ontvangst zijn we gaan rijden.... eerst naar Denemarken en vervolgens door naar Zuid Zweden. We hebben een leuke vakantie gehad, veel gezien en genoten van al het moois dat tijdens het rondtoeren op ons pad kwam. We hebben de camper als zeer betrouwbaar ervaren. Zeker een aanrader!
Wat een geweldige ervaring om met deze camper op pad te gaan! We zijn wel eens eerder met een caravan weggeweest maar dit was veel comfortabeler! Het reizen is veel aangenamer. Onze kinderen (7,6 en 4) zaten onderweg lekker te kleuren en spelletjes te doen aan de tafel. Onderweg kan je gemakkelijk overal stoppen en dan kan je even een kopje koffie zetten, wat te eten maken en naar de wc. Ideaal vonden wij!
De voorpret begon al snel na het eerste contact met John en Alice. Dat verliep heel soepel en gemakkelijk en zij kunnen heel enthousiast over hun camper vertellen.
De camper is van alle gemakken voorzien en de inventaris heel compleet. wat kleding, boodschappen en evt tafel en stoelen voor buiten is het enige dat je mee hoeft te nemen!
Ook het huren via Camptoo is ons heel goed bevallen. Dat was heel snel en gemakkelijk geregeld.
Wat ons betreft zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers