Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004 Citroën JUMPER camper uit 2004

Comfortabele buscamper met heerlijk vast bed en airco

Citroën JUMPER | Goirle, Nederland | (5 recensies)


2 slaapplaatsen

2004

Buscamper
vanaf 71 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
85 personen bekeken Corine's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
0,05 m
Breedte:
0,02 m
Hoogte:
0,02 m
Bouwjaar:
2004
Gewicht:
2686 kg
Km vrij per week:
1000
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
3 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Achteraf voelen we ons best belazerd omdat we opdraaien voor de kosten van een geheel nieuwe luifel terwijl de oude (en toch al gammele) luifel gerepareerd kon worden. Omdat de camper meteen weer doorverhuurd werd, kon niet gewacht worden op reparatie en werd er een nieuwe opgezet en de kosten werden verhaald op de huurder. We hebben ook meerdere keren melding gemaakte dat de handrem niet goed werkt hetgeen ook ontkend werd. Nu waren wij in Denemarken maar als iemand de bergen in gaat…... Let op als je langer bent dan 1.80 dan kun je niet in het bed.
Al met al nare nasmaak en smet op de vakantie. Corine reageert ook niet (meer) op de mail. Zorg dat je helemaal verzekerd bent en lees ook de kleine lettertjes en anders mooi laten staan!
Voor het eerst samen met een camperbus op stap. Het is ons ondanks het nogal onstuimige herftweer goed bevallen. Prima bus waarmee je heerlijk kunt toeren. Een aanrader dus !!!
wij hebben een week rond getoerd met de camper van Corine;
compacte bus camper met prima motor!
Comfortabel ingericht en gehele inventaris aanwezig. Een grote luifel die makkelijk is uit te zetten geeft een heerlijke beschutting voor de zon, en je kan hieronder ook nog lang in de avond buiten zitten. Het rijden ging prima, goed uitzicht achteruitrijcamera, en makkelijk stoelen.
Kortom fijne week met goed contact met Verhuurder en Camptoo. Heerlijk, super Genoten Martien en Mieke
Voor ons was het de tweede keer dat we met een huurcamper op vakantie zijn geweest. We zijn via Gent en Ieper naar Normandie en Bretagne gereisd en het is ons bijzonder goed bevallen. De camper is niet te groot in het verkeer maar ruim genoeg om met z'n tweeen relaxt op vakantie te gaan. Wat vooral opvalt is de praktische indeling en de meer dan complete inventaris. Corine heeft werkelijk overal aan gedacht! Wij hadden onze eigen fietsendrager mee op de trekhaak en dat vonden we ideaal. Heel handig als je met de camper wat verder weg staat van een stad of bezienswaardigheid om de fietsen mee te hebben. Kortom, een aanrader als je met een compacte camper op pad wil.
Het was geweldig leuk om met deze mooie camper op vakantie te gaan. De camper voldeed aan alle verwachtingen. Ik kan deze camper aan iedereen aanbevelen. Het was leuk om Corine te ontmoeten en haar gastvrijheid te ervaren. Tot een volgende keer misschien. Het allerbeste toegewenst, Jan

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers