G'oldie hympie met voortent, zoekt jou voor winterreis 2017 of vroegboekkorting 2018

Ford VCS HYMERMOBIL | (3 recensies)

Waalwijk, Nederland

Eigenschappen

Lengte:
5,50 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,20 m
Bouwjaar:
1983
Gewicht:
2276 kg
Km vrij:
1750
Motor:
Ford 2.0 liter
Brandstof:
LPG (Liquified Petrol Gas)
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
2

Beschrijving

Over de eigenaar

Verhuurder Jankees

Reageert binnen 3 uur
Reageert op 94% van de berichten
Accepteert 83% van de aanvragen

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

Recensies (3)

We hebben Goldie 1 meegenomen naar een 5-daags festival in augustus. Het contact met Jan Cees vooraf was heel goed en duidelijk. Hij is erg behulpzaam en denkt met je mee. Goldie 1 is een echte Golden Oldie volledig uitgerust met alles wat je je bedenken kan. Mocht het er niet in zitten dan weer Jan Cees wel raad, hij haalt het zo weer ergens vandaan! We hadden wat probleempjes met de terugreis maar dat heeft Jan Cees keurig opgelost! Dank je wel voor je goede service. Wij wensen iedereen veel plezier met Goldie.
Groetjes L & N
Wat een paar heerlijke dagen hebben we gehad met G'oldie. Wij hebben de smaak van het kamperen helemaal te pakken gekregen..! Dank je wel Jankees, voor de super vriendelijke ontvangst en alle uitleg. Onze ervaring met G'oldie: een hele charmante klassieke camper, waar we af en toe wel een glimlach op het gezicht van een voorbij ganger hebben getoverd. Zij is heel compleet kwa inventaris. Wij hebben vooral gevraagd of we niet enkele indelen 'thuis' konden laten en dat was prima. Tja, het is natuurlijk een klassieke camper en dat betekent dat je ook wat gevoel moet ontwikkelen voor het rijden met deze gouden ouwe dame, maar dat lukte prima. Op de snelweg kan je beter niet veel sneller dan 80-90 km/uur: wij kwamen daardoor helemaal in een relax stand. Ik weet niet off hij heel geschikt is om er het verre buitenland mee in te gaan. Wij hebben dat niet gedaan. Wie weet in de toekomst! Thanks Jankees!
hallo wij Saskia en wim zijn 4 dgn op pad geweest met deze robuuste g oldie camper 1e indruk was oke hier gaan we het mee doen ook omdat we nog nooit met een camper weg geweest zijn ! en ik moet zeggen ik zou niet anders meer willen ik vond het vooral leuk als mede campers ons passeerde met een brede glimlach na ons zwaaide hij heeft veel bekijks ...voor onze begrippen was er alles aanwezig wat we nodig hadden op tv na maar daar is de eigenaar Jan Kees nog mee bezig we hebben het ook niet gemist ...het was zo leuk ..muziekje aan ...de uitstraling ..de sfeer ...het leek wel of dat ik route 66 aan het rijden was haha zo stoer voelde ik me in deze sfeervolle gezellige camper ...de eigenaar is ook altijd bereikbaar een zeer sympathieke man die gelijk reageert als je een vraag hebt ,maar voor mijn gevoel zo bezorgd is voor zijn klanten dat ik het idee heb dat hij dag en nacht er mee bezig is om zijn klanten een geweldige comfortabele vakantie te geven om alles tot in de puntjes te regelen...voor ons moeten we toegeven is het niet de nieuwste van de nieuwste camper maar de degelijkheid en de genoegdoening met de spullen die wij hadden maakten deze dagen onvergetelijk ....we gaan zelfs weer boeken om hem te huren om nog een keer weg te gaan met g oldie voor ons was het een geweldige ervaring waarin Jankees en g oldie ons nogmaals hele mooie dagen hebben gegeven ...top groetjes Saskia en wim