Zeer ruime Familie camper max 7 personen stapelbedden

Rimor ---- | (1 beoordeling)

Haaksbergen, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Diederick

Reageert binnen 4 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 73% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2003
Leeg gewicht:
2805 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Km vrij:
1200
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
7
Zitplaatsen:
7
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

1 Beoordeling

*Try Out
Hallo medewerkers van Camptoo,
Ons doel was om uit te proberen of een camper voor ons het geschikte kampeermiddel voor de nabije toekomst zou zijn. De omgang met en informatie van Diederick zowel als van jullie was prima. Soepel en duidelijk. Nadat we de beoogde camper hadden bezichtigd (7persoons Ford Rimor 125T350) was de financiële afwikkeling prima geregeld. En de reservering definitief. Nu kon de voorpret beginnen!
28 april stond Diederick ons al op te wachten en de camper stond klaar dachten we. Diederick had een verrassing voor ons in petto. Hij heeft meerdere campers en had onlangs een nieuwere camper gekocht dan onze keus. Deze had pas 28.000 km gelopen en was 3 jaar jonger dan genoemde camper. Dus wij enthousiast, zag er idd beter uit dan onze keus. Maar (schrik) toen wij aan de achterkant keken, ontdekten wij dat er geen fietsdrager was bevestigd en dat was toch wel onze uitdrukkelijke wens geweest. Mijn vrouw heeft versleten heupen en fietsen is beter voor haar dan wandelen. Kortom het werd dus toch de 1e keus.
Laat me anderen adviseren om je wensen in het contract te laten opnemen zodat daar geen vergissingen over kunnen worden gemaakt.
Met onze twee honden op stap. Dat was even schrikken. Ze waren tijdens het rijden ontzettend bang en wilden niet op hun plaats blijven. De 1e dag dus regelmatig gestopt en de honden weer gekalmeerd. Om 17.00 uur een camping opgezocht. We zaten tussen Keulen en Frankfurt en kwamen terecht op een sfeervolle camping met een zeer aardige beheerder. Het klikte gelijk en zo ook met het weer. We hebben 2 weken op deze plek gestaan. De moraal van dit verhaal moet zijn, dat wij toch nog echte tentkampeerders zijn. Camper voelde ondanks afmetingen krap en benauwd. Positief is dat je 's nachts niet met een lantaarn naar het toiletgebouw hoeft. Koken doen we net zo lief in een tent of juist buiten. Toch hebben we geen spijt van deze try out en kunnen we deze camper gerust aanraden aan iedereen. We hebben onze ervaringen bij terugkomst uitvoerig gedeeld met Diederick, die er zeker wat mee ging doen.

Diederick
Reactie van Diederick:

Dag Erik,

Fijn dat je de camper aan iedereen aan kan raden! En idd jammer dat de gratis upgrade niet voor jullie kon doorgaan maar fijn dat de door jullie geboekte en ook vooraf bekeken camper klaar stond. Vooralsnog veel plezier met tent vakanties en wie weet tot over een paar jaar!

Groeten, Diederick

mei 2018