Ruime familie camper met ruime bedden!

Fiat 290 | Dongen, Nederland | (7 recensies)


5 slaapplaatsen

1992

Alkoof camper
vanaf 82 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,80 m
Breedte:
2,20 m
Hoogte:
2,90 m
Bouwjaar:
1992
Gewicht:
2690 kg
Km vrij per week:
1250
Motor:
ducato 2.5 TD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
80,00%
Reactietijd:
11 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

We hebben van 18 t/m 30 september j.l. de camper van Ruud en Marjolijn mogen meenemen voor een onvergetelijke campertrip door Nederland. We hebben ongelooflijk veel mazzel gehad met het weer en dat helpt natuurlijk veel, maar ook de camper van Ruud en Marjolijn is uitstekend in orde. Compleet ingericht met een prima vast bed achter in de camper. Ook het contact met Ruud en Marjolijn verloopt uitstekend. Wij zijn het weekend voor ons vertrek al bij hen langs geweest om kennis te maken en om de camper al te kunnen bekijken. Hartelijke ontvangst en ook tijdens de trip prima contact en snelle uitleg van Ruud in geval van vragen. Al met al een uitstekende ervaring die wat ons betreft nog wel een keer voor herhaling vatbaar is. Ruud en Marjolijn: Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en het gebruik van jullie fijne camper.
Leuke week gehad met de camper. Alleen het weer werkte niet mee. Op kleine dingetjes werd heel adequaat door Ruud gereageerd. Alleen maar positieve dingen te melden.
Hallo luitjes.
Wij hebben supper genoten.
De camper had alles wat wr verwachte we gaan dit zeker nog vaker doen.
Ruud en marjolein thanks.
Grtjes petra en twan
We hebben heerlijke dagen gehad met de camper. Fijn dat de camper zo compleet is ingericht. Alles zit erin, denk bv aan afwasborstel, afwasteiltje, bestek en servies, stoelen, tafels en zelfs wc papier. Fijn dat het zo volledig is. Ook heel prettig dat er navigatie en achteruitrijcamera opzit. Het contact met Ruud en Marjolein was ook heel prettig. Bedankt, het was voor ons een onvergetelijke reis!
Onze ervaring met de camper van Ruud en Marjolijn is onverdeeld positief. Op al onze vragen vooraf kwam een duidelijk en goed antwoord, wat ons als huurder een vertrouwd gevoel gaf.

De camper rijdt geweldig, trekt heuvels en bergen zonder probleem, waardoor we in Noorwegen op de meest fantastische plekken konden komen. Daarbij is de camper goed onderhouden en van alle gemakken voorzien die je nodig hebt. Ruud en Marjolijn zijn twee hartelijke, fantastische mensen, die interesse tonen, mee willen denken en zeer behulpzaam zijn. We zijn hen erg dankbaar voor de mooie vakantie, die zij mede mogelijk gemaakt hebben.
Wat een te gek avontuur! Voor ons was het de eerste keer met de camper en dan helpt het enorm als de eigenaar zo uitgebreid de tijd neemt om je alles uit te leggen. Vol goede moet gingen wij op pad en we ontdekten tijdens de trip dat Ruud en Marjolijn werkelijk aan alles gedacht hebben. De inventaris is compleet, de camper schoon en de handleiding duidelijk. Voor ons een absolute aanrader voor een volgende trip!
We have rented the camper of Ruud & Marjolijn for 2 nights. The camper is clean, tidy and equipped with everything you may need (even a coffemachine). Ruud and Marjolijn are very welcoming and friendly. It was the first time camper experience for us and they kindly explained how it all works and were available to help while we were travelling. Enjoyed it very much!