Ga op avontuur met Cobie de Camper

Volkswagen t4 california coach | Voorschoten, Nederland | (2 recensies)


4 slaapplaatsen

1998

Buscamper
vanaf 65 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1998
Gewicht:
2190 kg
Km vrij per week:
1200
Motor:
2.5td75
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
85,71%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 20 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd

Recensies (2)

Ik ben nooit eerder met een camper op vakantie geweest. Dit was mijn eerste ervaring en ik ben erg enthousiast. Cobiedecamper reed vlot over de snelweg naar Oostenrijk en gaf mij snel een veilig en vertrouwd gevoel.
De contacten met Annelies waren erg prettig. Ik kon altijd bij haar terecht met vragen. Kortom, goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.
Wat een geweldig weekend hebben wij gehad met deze camper!
De camper is compact maar voor 2 personen heel goed te doen. Boven slapen en onder leven. Het keukentje met 2 kookpitten, koelkast, stromend water, gootsteen en natuurlijk kastjes met pannen, is voldoende om een lekkere maaltijd mee te bereiden. Zelf vond ik het erg prettig dat de koelkast ook goed koelt, zodat je kunt genieten van koude biertjes. De accu is groot genoeg om een een aantal dagen zonder opladen te kunnen gebruiken.

De 4 geluidsboxen zorgen voor goed geluid in de camper. Je kunt je smartphone via een kabeltje aan de boxen hangen en tevens opladen.

Wij hebben alleen de camper zelf gebruikt, en dus geen voortent eraan gemaakt. Dat was voor ons prima. Sta je ergens langer dan kan ik mij voorstellen dat je ook de voortent gaat opzetten.

Het rijcomfort van de camper is prettig. Airco werkt goed en je rijdt gemakkelijk 130 km/h. Vooral als je verder weggaat is dat erg prettig.

Camper is schoon en ik heb geen mankementen kunnen ontdekken.


Contact
Het contact met Annelies verliep erg soepel en snel, en was bovendien gezellig. Pas een paar dagen voor mijn vakantie contact opgenomen met de vraag of de camper te huur was. De volgende dag was eigenlijk alles al geregeld.

Een goede vakantie begint met een leuke start. Dat heb ik met het enthousiasme van Annelies zeker gehad. Wil je voor compacte camper gaan, dan is dit zeker een aanrader!