Knusse Knaus camper

Fiat DUCATO | Utrecht, Nederland | (6 recensies)


5 slaapplaatsen

1992

Alkoof camper
vanaf 76 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,50 m
Breedte:
2,00 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
1992
Gewicht:
2350 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
2.5 Turbo Diesel
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
40,00%
Reactietijd:
18 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Minimum leeftijd: 28 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Het was onze eerste ervaring met een camper.
Dennis heeft alle tijd genomen om ons alles uit te leggen.
Om zo als eerste keer het camperen uit te proberen, was dit een prima camper.
We zijn dan ook helemaal verkocht aan het weggaan met een camper.
Voor een volgende keer gaan we wel voor een iets luxere camper.
Dennis bedankt voor je ondersteuning en het beschikbaar stellen van je camper.

we are shani and sima from iisrael
we took the camper at the 14/8-30/8
frome dennis in utercht holand.
Dennis was very patient with us and made sure to explain to us in a pleasant and understandable.the handbook that denis gave us was very good and unerstandble .

the camper was clean and very comfterble to live in.The mechanical situation was excellent.
we had no problems with the rides. There is no doubt that with an old car it is necessary to be gentle but it does not affect the quality of the vacation and the trip
we wanted to say thank u for gave us the option to meet dennis and enjoy his great camper.
sima and shani
De camper was precies zoals omschreven. En het mooie was. starten en gaan! Genoeg spullen aanwezig en prima instructie.

Bij een volgende kort weekend (2 nachten) zou ik zo weer deze camper kunnen huren.

Via Facebook kwam deze advertentie weer bij ons langs. Vorige week hebben wij de camper na een korte vakantie naar Zwitserland terug ingeleverd en onze ervaring was toch echt wat anders dan de vorige recensies. Dit heb ik ook met Dennis bij inlevering besproken en een aantal dingen zou hij geloof ik oppakken. Belangrijkste punten:

(1) Schakelen gaat moeizaam en levert in de bergen best spannende momenten op als het niet lukt om hem in een versnelling te krijgen (ondanks 33 jaar rijbewijs en ca. 1 miljoen km rij-ervaring in diverse oude auto’s en busjes)

(2) De koelkast werkt alleen op 220V, dus als je op een camping staat. Het duurt een behoorlijke poos (minimaal een lange overnachting, maar liever meer) voordat ie een beetje koel is. Op gas werkt ie nauwelijks, en dat kun je tijdens rijden ook niet gebruiken.

(3) Belangrijk om te weten is ook dat het metertje voor het afvalwater niet goed werkt, en als die afvaltank onverwacht vol is geeft dat stankoverlast. Zelfde geldt voor het toilet.

Vooral die laatste 2 puntjes hadden we graag van tevoren geweten, dan had dat ons de nodige ergernis bespaard. Ik heb het er ook met Dennis over gehad. Als het goed is heeft ie er nu de handleiding op aangepast en waarschuwingsstickertjes in de camper aangebracht (want dat zou ie doen), en de radio weer werkend gemaakt. We vonden het ook raar dat we niet mochten weten waar de groene kaart en de autopapieren liggen verstopt. Dat kan lastig zijn als je wordt aangehouden. Maar daar heb ik Dennis niet van kunnen overtuigen. Er waren nog een aantal punten waar ik Dennis van op de hoogte heb gebracht, maar dat moet ie zelf maar vertellen. Eentje nog: het fietsenrek is in feite een scooterrek. Het vastmaken van een fiets moet je even goed samen met Dennis naar kijken, want echte bevestigingspunten zijn er eigenlijk niet.
Wat een bijzondere en leuke ervaring was dit, zo voor het eerst met een camper op stap. De camper is qua uitrusting tot in de puntjes verzorgd. Het sanitair is goed, er is veel kastruimte, het keukentje is helemaal top, het vriesvakje in de koelkast is zelfs koud genoeg voor ijsjes. Dennis is enorm behulpzaam en geduldig met het uitleggen van alles. Het is een goed onderhouden camper uit 1992; een degelijke en onverwoestbare klassieker. Maar let door z'n bouwjaar wel op met milieuzones (diesel) en ook heeft de camper geen airco. Het kan daarom in de cabine en in het passagiersdeel tijdens het rijden best warm worden bij zomerse temperaturen.
We hebben goed contact gehad met Dennis. Onze reservering kwam erg last minute en Dennis schakelde hierin erg snel en was super behulpzaam. Hij heeft voor onze bruiloft de camper op locatie afgeleverd en weer opgehaald en stelde zich hier zeer flexibel in op. Wij hebben er geen omkijken naar gehad en alles verliep uitermate soepel.