Hymer B574 met vast bed en hefbed

Fiat 230 | Monnickendam, Nederland | (4 recensies)


4 slaapplaatsen

1996

Integraal camper
vanaf 85 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,00 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
2,80 m
Bouwjaar:
1996
Gewicht:
2760 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
Ducato 2.5 TDI
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
12 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Op zondag 17 September hebben wij de camper bij Jeroen opgehaald. Wij vinden beide Jeroen een zeer toegankelijk en vriendelijk persoon. Na de duidelijke uitleg over de camper wilden wij vertrekken. Alleen kwamen we erachter dat de TomTom niet in de camper aanwezig was. Dit was snel verholpen want na een telefoontje stond Jeroen binnen een paaar minuten voor ons neus met de Tom Tom. We hebben heerlijk gereden en gekampeerd met de hymer camper van Jeroen. De camper laat zich makkelijk rijden en ondanks de oudérdom toch redelijk comfortabel. Het geluid van de dieselmotor is acceptabel. Wel merk je aan het interieur dat het voertuig van een wat oudere leeftijd is,
zo gaat bijvoorbeeld de bestekbak van het keukentje wat moeilijk open en dicht en gaat gepaard met wat geluid. Bij de dinette was de bekleding gescheurd dit ondekte we bij de aflevering en Jeroen zou dit na het seizoen laten repareren.Ook is het voertuig niet voorzien van airco, niet in de cabine en ook niet in het leefgedeelte..
Dit vonden wij tijdens het rijden een gemis zeker onder het rijden met het zonnetje op de voorruit.
Maar terugkijkend op de vakantie is deze zeker geslaagd dankzij de camper van Jeroen.
Jeroen bij deze nog bedankt
We hadden het ons mooier voorgesteld dan het was, 8 dagen hadden we het prima naar ons zin met goed weer! Daarna regen en wind met lekkage vanuit de kledingkast, alles nat en koud, waren er helemaal klaar mee, zijn eerder naar huis gegaan! Dikke pech zou je zeggen, hebben de camper eerder teruggebracht zodat de lekkage verholpen kon worden voor de nieuwe huurder! Had wel enige coulance verwacht voor die lekkage!
We hebben 2 top weken gehad in deze super camper. Gedurende 2 weken zijn we (2 volwassenen en 2 pubers) door noord/midden Frankrijk getrokken. Echt leuk om zo mobiel te zijn en alles bij je te hebben! De camper is zeer comfortabel en heeft alles wat je nodig hebt. Het leuke is dat hij tegelijkertijd niet al te groot is en makkelijk rijdt; wat echt perfect is als je voor het eerst met een camper op pad gaat. Alles werkte naar behoren en was heel makkelijk te bedienen; zelfs voor debutanten:-).
Bedden zijn comfortabel; zelfs het hefbed. Al heeft onze jongste na een dag of 4 toch besloten het meegebrachte tentje te benutten. Het was in ons geval best fris 's nachts en dan lig je in de camper lekker warm en comfortabel: geen insecten, want overal horren voor de ramen.
Bij 30 graden was het rijden goed te doen met de ramen open. Als het nog warmer is, kan het ontbreken van airco wellicht lastig zijn. De camper is tijdens het rijden niet heel stil, dus dan maakt het openen van de raampjes niet veel verschil.
Contact met Jeroen was meer dan prima; hij is erg sympathiek en heel flexibel. Afspraken maken verliep super soepel.
Al met al dus een aanrader dit hymer mobiel!