Comfortabele integraal camper 4 personen ( en Uw geliefde huisdier )

LMC 6500 | (2 beoordelingen)

Kerkrade, Limburg, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Leon

Reageert binnen 4 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 83% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6,70 m
Breedte:
2,30 m
Bouwjaar:
1996
Leeg gewicht:
3070 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Km vrij:
1750
Motor:
2,5 TD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
vervangend vervoer
vervangende camper inbegrepen
verblijfskosten bij reparatie
vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf
pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

2 Beoordelingen

Wij zijn 2 weken met de camper van Leon op pad geweest naar Tsjechië en Slowakije. De camper is een "oudje" maar wel zeer netjes en voorzien van alle gemakken. Het contact voor tijdens en na de reis ging zeer ontspannen. Wat ons betreft een aanrader en we sluiten niet uit dat we een volgende keer weer bij Leon aankloppen.
Dit is voor ons de tweede ervaring met een campervakantie. Ditmaal gehuurd via een professionele site, genaamd Camptoo. We vinden een voor ons geschikte camper die nog beschikbaar is en schrijven daar op in. De eigenaar, Dhr Leon Cnobben accepteert ons verzoek en we nemen contact met hem op. Het contact verloopt uitermate vriendelijk. Voor de uiteindelijke ophaaldag wilden we graag de camper eens "in het echt zien". Afspraak werd gemaakt en bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen met een kop koffie. In alle rust de camper kunnen bekijken en het vakantiegevoel begon toen eigenlijk al. Twee weken later de definitieve ophaaldag. Wederom een hartelijke ontvangst met koffie. De camper samen nagelopen op eventuele gebreken/schade, daar deze door derden gehuurd was de afgelopen week. Alles keurig op papier verantwoord door Leon. Uitgebreide uitleg gekregen over de werking van zaken en waar we alles kunnen vinden. Tijdens de vakantie werd ik meerdere malen aangesproken "of de camper nieuw is". Nou, nee, de camper is van 1996. Dit geeft wel aan dat deze zeer goed onderhouden is! We zijn met de camper de Nederlandse kust gevolgd vanaf Zeeland (Vlissingen) tot aan Egmond aan Zee. Telkens 2 tot 3 dagen op een leuke locatie blijven staan en daar de fiets gepakt (2 fietsen passen achter in de ruime laadruime, nadat de sturen zijn verlaagd). Getracht alleen binnenwegen te nemen en dat is redelijk gelukt.
Na 1 week een appje van Leon met de vraag of alles nog naar wens was. Dat vond ik leuk, dat heet "betrokkenheid". Na twee weken op een afgesproken tijdstip de camper weer netjes schoon afgeleverd. Uiteraard volgt dan de uitinspectie. Geen problemen ervaren dus dat was snel afgerond. Onder het genot van een kopje koffie even bijgepraat.
Over de camper: bouwjaar 1996, lengte 6.70 mtr en breedte 2.30 mtr. Hoogte 2.70 mtr. Vier slaap- en zitplaatsen. Extra watercapaciteit door Leon aangebracht zodat je de beschikking hebt over 200 liter(!) water. Camper voorzien van achteruitrijcamera die tijdens het rijden altijd aan staat en dat geeft een goed beeld van wat er achter de auto allemaal gaande is. Ook voorzien van een satelliet-tv.
Concreet : de camper is een aanrader! Dank aan Camptoo voor de zeer professionele opzet, begeleiding en afwikkeling van alle papieren en eveneens dank aan Leon Cnobben voor de wijze waarop hij met klanten om gaat en zijn liefde voor de camper hetgeen ons het nodige vakantieplezier heft gebracht.