Lotte's bus (heerlijk groot bed)

Renault Master | (8 beoordelingen)

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Lotte

Accepteert 12% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.50 m
Breedte:
2.00 m
Hoogte:
2.50 m
Bouwjaar:
2001
Leeg gewicht:
2140 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
800 km
Motor:
T35 2.2dCi
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
7
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
7

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

8 Beoordelingen

Wij hebben een topfijne tijd gehad in Lotte's bus! Alles wat we nodig hadden qua kookspullen zat erin, er is genoeg ruimte over om 2 fietsen mee te nemen dankzij de handige indeling, aan het heerlijke bed is geen woord gelogen en de draaibare bijrijdersstoel kwam ook goed van pas. Eén klein verbeterpuntje zou hooguit zijn dat de stok die het klaptafeltje overeind houdt op de éen of andere manier vastgezet kan worden want die is wel een keertje omver gegaan -tijdens het eten :| oops.
Verder is Lotte een fijne, communicatieve verhuurder dus alltogether een hele fijne ervaring en we zouden 'm zeker weer huren, thanks Lotte!
De camper/bus van Lotte is een hele fijne plek. We hebben heerlijk geslapen in het grote bed. Het is een fijne lichte ruimte, met een hele mooie inrichting. We hebben heerlijk van het gasoventje gebruik gemaakt en pizza gebakken. We konden ook goed een tijdje zonder elektriciteit ergens staan. Omdat er een zonnepaneel op zit en dan een klein lampje in de bus aan of je telefoon opladen dan wel nog kan. Een bus waarin je staand je tanden kan poetsen, een boek kan lezen op de lekkere voorstoel die kan draaien of gewoon samen gezellig eten. En alle afspraken maken en ontvangst gat heel relaxed en duidelijk. Al met al; wij zijn verliefd op deze bus!

Lees meer beoordelingen