Olno | Luxe tweepersoonscamper

Renault VIVARO | (4 beoordelingen)

Berlicum, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Niels

Reageert op 50% van de berichten
Accepteert 64% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2014
Leeg gewicht:
2127 kg
Max. gewicht camper:
3055 kg
Km vrij:
2000
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
3
Gordels:
3

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

4 Beoordelingen

Samen (mijn vriendin en ik) zijn wij in oktober een lang weekendje naar Davos in Zwitserland geweest. Op vrijdagochtend heen en op zondagavond terug. Ze zijn flexibel in de service en dus kon ik vrijdagochtend de bus al ophalen en hem zelfs zondagavond al terugbrengen. Dan konden wij maandagochtend gewoon weer aan het werk.
Toen ik aankwam bij het bedrijf viel mij op dat het autobedrijf er zeer professioneel oogt. Ik kreeg lekkere koffie en Niels kwam al snel met een flesje wijn en de papieren mijn kant op. Hij vertelde kort over hun passie van het ombouwen van goed onderhouden schoolbusjes tot RDW gekeurde camperbussen. Nadat alle papieren getekend waren en mij is uitgelegd hoe de camper en het interieur werkt vertrokken wij richting Zwitserland, een lange reis.
De reis ging vanuit NL via Duitsland met cruisecontrol over de snelweg naar Oostenrijk. Daarna kort door Liechtenstein en dan bij de grens van Zwitserland de echte bergen in, door pitoreske kleine, dorpjes met smalle weggetjes op weg naar Davos. De camper zat zeer comfortabel en de stoelen zijn zeker geschikt om lange ritten in te zitten (; de totale reis telde zo'n 1700 km). De camper pompt ook een flink vermogen uit de 2L diesel motor, dus een bergpas of door gassen op de snelweg is geen probleem. Op minder dan één tank bereikte wij onze bestemming. Dat viel ook niet tegen. Het tweepersoonsbed achterin de bus ligt erg comfortabel en met een standkachel er in kun je de Zwitserse temperaturen goed de baas. Na een dag flink wandelen zijn wij aan de terugweg begonnen. De tweede nacht sliepen wij bij de Schaffhausen watervallen. Prachtige route en op die smalle weggetjes voelt de camper echt als een persoon met gewoon wat meer overzicht. De stijle hellingen en het korte keren op landweggetjes was ook geen probleem. Bij de grens van Duitsland reden wij via het Schwarzwald weer terug naar NL. Dit ritje heeft ons nog enthousiaster gemaakt over reizen met een camper. We zouden zo nog een keer huren bij Niels.
Nagenoeg nieuwe, moderne camper, in super staat. Flexibele verhuurder (het was bijv. geen enkel probleem om 2 extra stoelen bij te leveren). Camper is compleet ingericht! Heerlijk om er met 2 personen even lekker tussenuit te gaan. Luifel was ideaal en eenvoudig uit te draaien. Bij het ophalen van de camper stond er een lekkere fles wijn klaar. Kortom: Top!

Lees meer beoordelingen