Leuke gezinscamper Fiat Ducato, al wat ouder maar lekker knus!

Fiat DUCATO 280/NT 65 KAMPEERAUTO | (3 beoordelingen)

Rhenen, Utrecht, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Wim

Reageert binnen 5 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 83% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1983
Leeg gewicht:
2280 kg
Km vrij:
1250
Motor:
2,5 Diesel
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

3 Beoordelingen

Dag Wim. Wij hebben slechts een dag "plezier" gehad van de camper die volgens ons technisch niet in goede staat was. Ik kwam de brug bij Kampen amper op. Door de pech dientengevolge is er een week vakantieplezier verloren gegaan en de overige 2 weken een deel ervan. Bovendien heeft het ons 800 Euro extra gekost. Ik zou deze camper niemand aanraden. Wij zijn niet van de luxe, houden op zich wel van wat shabby, maar een camper zonder gordijnen voor de ramen waardoor het er bloedheet wordt, met lekkageplekken en een dichtgekit raam met overal losse draden, een ontbrekend lampje e. en dan een huur van 97 Euro (als je hem niet 2 weken huurt) vinden wij erg aan de prijs. Normaal zouden we dit hebben geaccepteerd maar met de pech erbij heeft het een nare smaak achtergelaten.

Wim
Reactie van Wim:

We zijn helaas teleurgesteld hoe u het huren van onze camper hebt ervaren en hier op deze manier op reageert. We wensten dat jullie een fijne vakantie zouden krijgen en hadden het vertrouwen dat er rekening zou gehouden worden met de leeftijd van onze camper en met een rustige snelheid, zoals in onze advertentie gevraagd wordt, naar jullie bestemming zouden rijden. Ook vinden we het erg jammer dat jullie pech kregen (wat iedereen kan overkomen en wij niet kunnen voorzien) maar dat we geen waardering gekregen hebben voor het feit dat er binnen 2 dagen op onze kosten een vervangende camper bezorgd werd zodat jullie toch de vakantie nog twee en halve week voort konden zetten. Wat jammer dat jullie niet ontdekt hebben dat er bij alle ramen verduisterings- en horgordijnen aanwezig zijn en bij de cabine ook isolatieschermen. Ook kunnen alle ramen geopend worden, want de kit is alleen bij het raamwerk. Lekkageplekken zijn nog zichtbaar, maar het lekt nergens meer.

juli 2018

De camper was knus, betrouwbaar en lekker genieten. heerlijk om met een camper door het land heen te reizen.

Lees meer beoordelingen