Merian

Volkswagen CALIFORNIA | (5 beoordelingen)

Amsterdam, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Mello

Reageert binnen 2 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 67% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4,80 m
Breedte:
1,84 m
Hoogte:
1,99 m
Bouwjaar:
2000
Leeg gewicht:
2200 kg
Max. gewicht camper:
2680 kg
Km vrij:
1750
Motor:
2.5 TDI
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

5 Beoordelingen

Verhuurder
Mello is ontzettend fijn in de communicatie, super goede afspraken en doet er alles aan je de beste ervaring ooit te laten hebben met zijn camper. Zo kon ik bijvoorbeeld al eerder de camper komen halen en wanneer je iets vergeten bent bij terugkomst, is ook de communicatie en het handelen erg snel en actief.

Camper
De camper is eenvoudig in zijn gebruik en je rijdt er zo het avontuur mee tegemoet. Een fijne betrouwbare dieselmotor die ook in de stad zeer goed met het verkeer mee gaat. De volgende keer huur ik hem absoluut langer en met mooier weer!
Voor ons was het de eerste keer dat we er met een camper er op uit gingen. Bij het eerste contact met Mello viel het gelijk op dat hij vriendelijk en heel flexibel is en dat hij meedenkt. Dat maakte het verder plannen van ons reisje naar Engeland wat makkelijker. Merian is niet de jongste meer maar daar merk je verder niets van. Hij komt zeer goed met het overige verkeer mee en rijdt bovendien nog zuinig ook. Verder is alles aanwezig wat je nodig hebt. Ik vind het knap dat het allemaal in zo en compacte camper past. Ook de standkachel kwam goed van pas bij de nachtvorst in Engeland. Hierdoor en door super begleiding van Mello is het voor ons een onvergetelijke week geworden. Wie weet komt er nog een volgende keer. Mello bedankt! Wim en Megan.

Lees meer beoordelingen