Dethleffs Premium Class Globetrotter

Dethleffs T 5846 | (2 beoordelingen)

Almere, Flevoland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Loni

Accepteert 80% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6,00 m
Breedte:
2,20 m
Hoogte:
2,80 m
Bouwjaar:
2005
Leeg gewicht:
2740 kg
Max. gewicht camper:
3495 kg
Km vrij:
1750
Motor:
Ducato 2.8idTD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

2 Beoordelingen

Wij zijn 12 dagen met de camper van Jan en Loni naar Engeland geweest. We hebben er veel plezier aan beleefd en zijn qua inventaris aan niets tekort gekomen. De service was top. En er zit een heerlijk bed in. We hebben van tevoren kennis gemaakt met Jan en Loni en het was een vriendelijke en gezellige ontmoeting. Ook werd er snel gereageerd per mail. We raden deze camper zeker aan!
Als ervaren caravanners wilden wij graag een keer ervaren hoe het is om met een camper te reizen. Daarom hebben we de camper van Loni en Jan gehuurd. Om te beginnen was het contact met Loni en Jan prettig. op de dag van vertrek werden we hartelijk ontvangen met koffie en thee. Na een uitgebreide instructie, en na een heerlijke kop soep, kon ons camper avontuur beginnen!
De camper van Loni en Jan voelt ruimtelijk aan, en alles wat we nodig hadden was in ruime mate aanwezig. Maar waar we vooral van genoten is het reizen met ''ons'' huis op wielen. Dat vonden we fantastisch! Door omstandigheden bleef onze reis beperkt tot Nederland, maar deze ervaring maakt dat we graag nog eens Europa zouden willen ''becamperen''.
Bij terugkomst waren Loni en Jan benieuwd naar onze ervaringen met hun camper. Voor onze volgende camperreis zouden wij zonder aarzelen opnieuw hun camper huren. We kunnen de camper van Loni en Jan dan ook van harte aanbevelen.