Dethleffs Premium Class Globetrotter

Dethleffs T 5846 | (6 beoordelingen)

Almere, Flevoland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Loni

Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.00 m
Breedte:
2.20 m
Hoogte:
2.80 m
Bouwjaar:
2005
Leeg gewicht:
2740 kg
Max. gewicht camper:
3495 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Motor:
Ducato 2.8idTD
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

6 Beoordelingen

We hebben genoten van de camper vakantie met de camper van Loni en Jan, zelfs na een pech geval in Oostenrijk (lichtschakelaar defect) via S.O.S.centrale geholpen. De camper was van alles voorzien en heeft een heel goed bed, verder reed de camper geweldig. We hadden onderweg fijn contact met Loni.
Loni en Jan zijn hele aardige en lieve mensen en wij zouden zo weer bij Loni en Jan een camper huren
op dinsdagmorgen de camper opgehaald in Almere. Huur van dinsdag tot dinsdag, zeer flexibel. Gastvrij ontvangen met koffie en koek, daarna uitgebreid uitleg van camper en na overlagen spullen vanuit de auto vertrokken richting Oostenrijk F1, samen met zoon. Al snel gewend aan het rijden met de camper en zowel op de kleinere wegen als op de snelweg comfortabel gereden. Inhalen is geen enkel probleem, motor is krachtig genoeg en ook het verbruik (1:11) viel achteraf positief op. Inventaris is ruim voldoende voor twee personen, koelkast werkt ook op gas dus altijd gekoeld. Door de warme nachten had mijn zoon bedenkingen over het formaat van het bed maar dit bleek achteraf best kunnen ondanks 1.92 meter. Tomtom is een uitkomst, zeker met de files, door tijdige waarschuwing en alternatieve routes. Toiletruimte is aan de krappe kant maar wel goed bruikbaar. Voor douch en toilet zoveel mogelijk gebruik gemaakt van voorziening op de camping. Koken bleef voor ons beperkt maar wat we gedaan hebben was geen enkel probleem. Bergruimte was meer dan genoeg. TV aanwezig maar niet gebruikt. Hebben buiten geleefd en alleen binnen geslapen. Het afkopen van het eigen risico wat aangeboden wordt door Camptoo vind ik nogal prijzig maar hiervoor is geen alternatief omdat een eigen verzekering dit niet kan verzekeren. Al met al heeft de huur van de camper volledig voldaan aan onze verwachtingen. Door de hoge nachttemperaturen was een losse/extra airco s'nachts welkom geweest maar daar hadden wij vooraf niet over nagedacht. Bij terugkomst wederom een hartelijke ontvangst met koffie en soep.

Lees meer beoordelingen