100% puur vintage IBIZA avontuur

Ford Transit | (2 beoordelingen)

Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears, Spanje

Over de eigenaar

Verhuurder Lucien

Reageert op 25% van de berichten
Accepteert 38% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1988
Km vrij:
Onbeperkt
Brandstof:
Benzine
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
3
Gordels:
3

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Strikt

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

2 Beoordelingen

We hebben een heerlijke week op een geweldig eiland gehad. Het heeft ons gebracht, wat wij wilden. Het ontdekken of de camper is wat verlangen. De camper is erg back to basic, wat je leuk moet vinden. Als backpackers helemaal goed voor ons. Helaas lukte het niet door het slechte weer, het lekken van het dakraam, de hele week de camper konden gebruiken. Dat na overleg de extra kosten,die wij maakten, vergoed werden, was een prima oplossing. En we heen de laatste avond een leuke avond bij Lucienne.
De leuke camper van Lucien is perfect om het prachtige Ibiza mee te verkennen! Alles wat je nodig hebt voor een fijne trip is aanwezig. De communicatie met Lucien verliep erg vlot en hij was goed bereikbaar tijdens de trip. Daarnaast heeft Lucien veel kennis over het eiland en zijn zijn tips voor de mooiste plekjes op het eiland om te overnachten met de camper zeer de moeite waard! Wij overnachtten onder de sterren aan bijzondere geheime strandjes die nog verlaten zijn als je 'ochtends een duik in de zee neemt. We hebben tijdens de campertrip erg genoten van de prachtige natuur en bijzondere sfeer van Ibiza! Het was een magische ervaring om niet te vergeten en die we iedereen zouden aanraden!