CCC: Compacte Comfortabele Citroen Jumpy

Citroën JUMPY OD.DISPATCH | (9 beoordelingen)

Teteringen, North Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Wim

Reageert binnen 4 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 89% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2005
Leeg gewicht:
1646 kg
Max. gewicht camper:
2320 kg
Inbegrepen km's/week:
1750 km
Brandstof:
Benzine
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

9 Beoordelingen

De camper van Wim is een handzamer, vlot rijdende camper, ook in de bergen. De inrichting is knap uitgedacht. Het bed is met losse planken, die overdag de basis vormen van de rugleuning van een bank over de hele breedte, op te bouwen tot een prima slaapplek. Omdat de planken nogal zwaar zijn, is het echter niet handig voor mensen die elke dag of om de paar dagen verder reizen. Voor wie langer op een plek wil blijven is het uitstekend.
De bijgeleverde tent is een prima aanvulling. Zo heb je er in een klap een ruimte van zo'n tien vierkante meter bij. De tent is bovendien met zuignappen aan de auto te bevestigen, waardoor die als het ware een geheel vormt. De tent is makkelijk los te koppelen, zodat de overdag met de camper op pad kunt. Als je het tenminste niet erg vindt het bed weer af te moeten breken en weer op te moeten bouwen.
De camper verkeert in prima staat, maar het is wel raadzaam vooraf de lijst met piepkleine gebreken en krasjes goed door te nemen.
Er is genoeg bestek voor twee personen, zij het dat dat bestek nogal oud en somtijds wat krakkemikkig is, zo zijn er vorken die gemakkelijk buigen. Maar goed, dat zijn natuurlijk kleinigheidjes. Al met al is het een prima camper die goed te gebruiken is wanneer men wat langer op een plek. blijft.
Wat een heerlijke, compacte bus! We hadden alles wat we nodig hadden. Doordat het luikje boven omhoog klapt, kun je staand aankleden, erg fijn! De banken zijn eenvoudig om te bouwen tot bed en er is heel slim met de ruimte omgegaan.
Kortom, perfecte bus om een paar dagen mee op pad te gaan!

Lees meer beoordelingen