ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005 ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D camper uit 2005

Sloop 2

ADRIA Sloop 2; ADRIA WIN-D | Vorchten, Nederland | (6 recensies)


3 slaapplaatsen

2005

Buscamper
vanaf 71 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,60 m
Breedte:
1,90 m
Hoogte:
2,40 m
Bouwjaar:
2005
Gewicht:
2590 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
Peugeot
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
4 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

De Sloop 2 is een heerlijke compacte maar toch volledig uitgeruste camper. Lekker vlot op de snelweg, maar ook handig op de wat kleinere weggetjes en in de stad. Dat is de reden dat ik deze camper heb uitgezocht voor mijn reis naar Zweden en Noorwegen. Eddy is een zeer aimabel persoon die zeer snel reageert op eventuele vragen en hij geeft een zeer heldere en uitgebreide uitleg omtrent het gebruik van de camper (krijg je ook nog op papier mee zodat nog wat kan opzoeken indien nodig). Tevens kun je je auto bij hem parkeren indien nodig. Wat mij betreft is de Sloop 2 een absolute aanrader en zou hem met plezier nog een keer mee willen nemen op vakantie
Wij hebben de buscamper van Eddy gebruikt voor een tweeweekse vakantie naar Italie en Oostenrijk. Wij gingen op vakantie met mijn ouders die zelf over een buscamper beschikken. De camper Sloop 2 is technisch goed en heeft een complete inventaris. De camper doet goed mee op de Duitse wegen en heeft voldoende trekkracht in de bergen. Vooraf heeft Eddy alles duidelijk uitgelegd over het gebruik van de camper en de uitleg tevens op papier aan ons uitgereikt. Wij hebben niet voor verassingen gestaan. De vakantie met de camper was voor ons een unieke ervaring en voor herhaling vatbaar. Eddy en sloop 2 bedankt.
Goede uitleg vooraf van Eddy gekregen. Omdat het onze eerste keer was en wij veel vragen hadden konden we de camper zelfs vroeger ophalen. Genoten van een week toeren in Duitsland. De camper wende heel snel en voldeed aan onze verwachtingen en was makkelijk te handelen. Wij gaan weer een camper huren, nu een ander type zodat wij straks een goed keuze kunnen maken bij een evt. aanschaf.
Na een uitgebreide uitleg van Eddy (zeer behulpzaam en vriendelijke gastheer) gingen we op pad naar Denemarken. Een heel fijn busje om in te rijden. Rijd goed mee op de snelweg, wendbaar en makkelijk te parkeren onderweg. Alle voorzieningen zijn aanwezig om heerlijk rond te kunnen trekken en vrij kamperen.

Wij waren met twee volwassenen en een kind van 6 jaar. Dat gaat net. Maar na een paar dagen werd het toch wat te krap. Kwam ook door het weer. Het was nog te koud/nat om veel buiten te doen. Daarnaast is het busje voor lange, brede mensen (vanaf 1.90) wat krap. Als je veel buiten verblijft, is dat geen punt.

Een mooi busje voor twee personen. En Eddy helpt je graag. Zeker een aanrader!
We hebben genoten van de korte vakantie. Camper is ideaal. Niet zo'n grote unit, makkelijk te rijden, overal plek. Ideaal voor 2 personen. Meer zou krap worden. Eddy is ook een makkelijke verhuurder, geen poespas. Het enige wat tegenviel was dat we geen zon hadden. Maar daar kon Eddy noch de camper wat aan doen...
Onze camperontdekkingstocht is volledig geslaagd met deze camper van Eddy die ons perfect paste. Mede door de goede uitleg en de papieren handleiding kwamen we niet voor verrassingen te staan. De compacte camper bood alles wat nodig was en ook onze hond had prima de ruimte. Veel praktische bergruimten en optimaal licht door de vele ramen. Het open contact met de natuur, ook als je binnen zit was heerlijk door de schuifdeur en de openslaande deuren achter. Het vaste fietsenrek was superhandig en zo waren we zeer mobiel ook in steden. Wij raden een ieder aan om deze camper te boeken, alleen snijden we dan in onze eigen vingers.... wij komen zeker terug!

Hoe het werkt