Professioneel gerestylde Rapido camper

Rapido 290L | (2 beoordelingen)

Epe, Gelderland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Judith

Accepteert 43% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5,70 m
Breedte:
2,20 m
Hoogte:
2,80 m
Bouwjaar:
1992
Leeg gewicht:
2470 kg
Max. gewicht camper:
3100 kg
Km vrij:
Onbeperkt
Motor:
Peugeot
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

2 Beoordelingen

Het contact met Judith was telkens erg leuk. In overleg konden we ook de camper wat eerder halen en ook eerder terugbrengen.
We vonden het wel jammer, dat de camper niet zo goed bruikbaar was. In het caravangedeelte werkte de schoon- en vuilwater voorziening niet, het chemisch toilet kon niet gebruikt worden, het toilet gaf een stank, vermoedelijk door een verouderde rubberen afdichting. De ventilator in het dak werkte soms wel, maar meestal niet. In de camper kan niet gekookt worden, omdat de kookplaat is geschilderd. In het keukentje werkt ook de waterkraan niet. De koelkast werkt niet op gas. De kachel in de camper hebben we niet gebruikt, dus daarover weten we niets.
De camper is al wat ouder en dat merk je ook wel tijdens het rijden. Allemaal niet zo erg, maar bv. wel erg veel motorlawaai en gezien het vermogen ook niet goed bruikbaar op hellingen. Te weinig kracht.
Dus: wel een fijn contact met Judith, maar de camper scoort onvoldoende om hem nog eens te huren.
Datgene wat niet werkte, was vervangen door bv. een jerrycan voor schoon water en een kooktoestelletje wat we dan buiten moesten gebruiken. Gelukkig hadden we goed weer. We vernamen de gebreken pas na de overeenkomst, dat was een beetje jammer, omdat we toen geen keus meer hadden.
Op de foto het geleverde kooktoestel.
Beste Judith, dank je wel dat je ons je camper hebt verhuurd. Het contact verliep echt super. Wat een enthousiasme straal jij uit. Dat gaf ons direct een super gevoel. We mochten drie weken gebruik maken van jouw camper en dat is geweldig bevallen. we hebben een heerlijke vakantie gehad in het prachtige Zweden, prachtig weer prachtige natuur en een super camper. nogmaals dank hiervoor. Dit zal zeker niet onze laatste trip zijn met een camper. Het heeft ons veel plezier gebracht en veel geleerd als onervaren kampeerders.