ZEER LUXE CAMPER BJ-2017 AUTOMAAT ADRIA COMPACT SL 660 X 212/ met rek voor 2...

Adria Compact SL | (7 beoordelingen)

Nijverdal, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Frans

Accepteert 83% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.60 m
Breedte:
2.12 m
Hoogte:
3.00 m
Bouwjaar:
2017
Leeg gewicht:
2644 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
2000 km
Motor:
Ducato 2.3 multijet
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

7 Beoordelingen

Beste Frans en Mariette, wij hebben genoten van jullie luxe camper, geheel compleet, met tafel, stoelen, verloopstekkers enz. enz. we hebben nergens mis gegrepen, wij zijn jullie erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen om met jullie luxe camper op pad te zijn geweest, is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben alles als zeer positief ervaren: het persoonlijk contact, de complete camper met alle toebehoren die je nodig zou kunnen hebben. Onze hartelijke dank, wij Daan & Fenna, wensen jullie Frans & Mariette, ook heel veel suc6. voor nu en in de toekomst.
Tja, dan heb je maar een klein vakje om je mening te geven. Want ik heb veel te vertellen. Alleen maar goeds. Het eerste contact met Camptoo, daarna de bezoekjes aan Frans en Marriet om de camper te bezichtigen. Met koffie en lekkers. Ontspannen en gevoel krijgen van welkom zijn. Alles goed uitgelegd. En dan op stap. De mooiste reis van ons leven. Niet alleen door wat we hebben bezocht en gezien, maar ook door de camper. Alles er op en er aan. En, zoals dat gaat, dan ben je onderweg vergeten hoe een bepaald knopje werkt. Éen appje naar Frans en direct een goed instructiefilmpje retour met uitleg. Super!
Alles was zo mooi, zo heerlijk. Vooral de begeleiding van Camptoo en Frans en Marriet. Wanneer ik weer ga huren, dan weet ik nu al waar ik naar toe ga.

Lees meer beoordelingen