-- 6 Persoons Adriatik --

Fiat DUCATO | Bergschenhoek, Nederland | (5 recensies)


6 slaapplaatsen

2002

Alkoof camper
vanaf 115 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,70 m
Breedte:
2,25 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
2002
Gewicht:
2870 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
2.8 td
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
50,00%

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

Wij hebben net 21 dagen door Noorwegen getrokken met de camper van Karin. De camper is tip top in orde en meer dan compleet. Het contact met Karin is altijd heel prettig geweest.
Het was een superleuke ervaring met een camper paar daagjes weg ... het was een nette camper en mankeerde niks aan ...zou t zo weer doen .. en gaat waarschijnlijk zeker weer gebeuren
Wij hebben een fijne ervaring opgedaan met de Adriatik van Karin .Het was super leuk en een aanrader wat ons betreft . Hele fijne en nette camper en het contact met Karin was ook prettig , goede uitleg over de camper . Echt een aanrader en wat ons betreft zeker een optie voor onze volgende vakantie. Bedankt Theo en Jannie
Prima contact met Karin, soepel met afwijkende haal-en brengtijden. Complete camper waar we veel plezier van gehad hebben.
Wij hebben een weekend lang heel erg genoten van deze mooie camper. De camper oogt van binnen en buiten als nieuw, is zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Daarbij rijdt de camper zeer soepel. Het contact met Karin was zeer prettig en laagdrempelig. De uitleg over de camper was super volledig en daarnaast lag er ook een compleet instructieboek in de camper klaar, echt top. Wij zullen deze camper graag nog eens lenen!