Goed onderhouden camper van alle gemakken voorzien, niet te groot en niet te ...

Fiat CARIOCA 15 | (5 beoordelingen)

Budel, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Joke

Reageert binnen 3 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 90% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5,80 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
2,70 m
Bouwjaar:
2001
Leeg gewicht:
2440 kg
Max. gewicht camper:
3200 kg
Km vrij:
Onbeperkt
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

5 Beoordelingen

Wij hebben genoten van onze vakantie in deze camper. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Zelfs een airco die we op warme dagen even aanzetten voor we gingen slapen. De camper rijdt goed en alles functioneerde. Het is geen al te grote camper maar met twee personen was het goed te doen. De ontvangst van Joke en haar man bij ophalen en terugbrengen was erg hartelijk. Al met al een zeer positieve ervaring om met een camper op vakantie te gaan. We vonden het wel erg sneu voor Joke en haar man dat de vorige huurders nogal wat schade hadden veroorzaakt.
We zijn tijdens de reis vele mankementen tegen gekomen, zie foto, schade zijkant was niet onze schuld, wij weten niet hoe dit komt.

Verder hebben we onderweg pech gehad, tijdens regenbui vielen de ruitenwissers uit, nieuwe zekering gekocht bij de benzine pomp, erg geschrokken, tot twee keer toe, 1 week later weer de ruitenwissers kapot tijdens regenbui.

De airco lekte vanboven kwam veel water naar beneden, wat best lastig was, eergisteren de laatste camping in Beekbergen, ging voor de tweede keer de ruitenwissers kapot tijdens een bui, bij Beekbergen.

Diverse mankementen aan de camper waargenomen tijdens de reis, best veel betaald, voor een camper met deze mankementen, zie foto,s .

TV werkte ook niet, en zo kan ik nog wel effe doorgaan, verduistering bij de keuken was ook kapot, dus al met al weinig luxe voor dit geld, ik hoop dat ik de borg helemaal terugkrijg we zijn daarvoor verzekerd.

We hebben veel betaald 1700 euro voor een camper met veel mankementen.

Joke
Reactie van Joke:

De schade op de foto was gemeld en ook dat er een nieuw spatbord in bestelling was. Beetje flauw om dan daar een foto van te plaatsen. Ook wist je dat er een nieuwe unit voor de verlichting en ruitenwissers was geplaatst. Erg jammer natuurlijk dat dat toch niet goed genoeg werkte. Het lekken van de airco gebeurde bij jullie voor het eerst. Gelukkig werkte hij nog wel en lekte hij aan de buitenkant.Dat de T.V. niet werkte wist je ook. Staat ook niet in de advertentie dat die aanwezig is. De schade die je zelf veroorzaakt hebt noem je niet op. Flinke deuk aan de buitenkant, rechtsonder de cabine de beschermkap van de motor beschadigd en een uitzetijzer van een nieuw raam in de badkamer kapot. Die konden we ook niet meer repareren voor de nieuwe huurder.
Wij hadden liever gehad dat je deze kritiek aan ons gegeven had en niet zo aardig had gedaan.
Groeten, Joke
,

augustus 2018

Lees meer beoordelingen