Onze Peugeot J5 Yorker

Peugeot J5/280 G52 KAMPEERAUTO | (1 beoordeling)

Sint-Oedenrode, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Hans En Nel

Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 70% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1990
Leeg gewicht:
2400 kg
Km vrij:
Onbeperkt
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
6
Gordels:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

1 Beoordeling

Helaas kunnen wij dit niet onze beste vakantie noemen. Al hadden we dat graag anders gezien. De camper was oud, waar wij van op de hoogte waren, maar hij was achteraf eigenlijk te oud om nog helemaal mee naar Portugal te rijden. Denk door het lange rijden en het schudden van de camper dat helaas een paar dingen het begaven en daardoor onze vakantie best wel heeft verpest. Wil niet met alles in detail treden. Maar wij hebben het niet als een top vakantie ervaren, terwijl wij dat wel gehoopt hadden. Gelukkig is de eigenaar netjes geweest om er voor te zorgen dat de borg wel terug gestort werd. Hopelijk zien ze ook in dat het echt niet onze fout is geweest wat er mis is gegaan. Domme pech, vrees dat de camper gewoon oud en versleten was. Want onze vakantie is hierdoor in het water gevallen. Wel leuk dat ze mensen de ervaring geven om een vakantie met een camper mee te maken, maar als tip, misschien om in Nederland er mee rond te rijden zou die nog kunnen voldoen. Buitenland daarin tegen, lange afstanden en bergen rijden dan weer niet. Dit oude beestje kan dit niet meer aan. Wel goed contact gehad met de eigenaar. In de camper zelf was je wel vanalles voorzien, hoefde zelf weinig mee te nemen, dat was heel fijn! Voor ons alleen is het helaas wel de eerste en de laatste keer dat we een camper doen huren.

Hans En Nel
Reactie van Hans En Nel:

Wij vinden het jammer dat Kelly en Roy het gebruik vd camper zo hebben ervaren. Wij doen er als eigenaar alles aan om de huurder een veilige en betrouwbare camper mee te geven. Wij hebben de camper vorig gekocht van een enthousiaste eigenaar die hem 20 jaar in het bezit heeft gehad en de halve wereld is rondgereisd. Motorisch kan er altijd iets kapot gaan. De startproblemen hadden te maken met een afsluitring van de brandstoffilter die niet goed bevestigd was door de garage. Een kleine storing die weer snel was opgelost. Dat de fietsendrager is gaan doorhangen en een zijruit eruit is gevallen is niet te voorzien of te voorkomen. Intussen is alles weer gerepareerd. We zijn nu zelf weg met deze camper en alles functioneert prima.
Hans en Nel.

augustus 2018