Goldie Hymer

Hymer DUCATO | (3 beoordelingen)

Zeist, Utrecht, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Joke

Accepteert 87% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4,90 m
Breedte:
2,40 m
Hoogte:
2,95 m
Bouwjaar:
1999
Leeg gewicht:
2490 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Km vrij:
1500
Motor:
Ducato 2.8 TD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €250 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

3 Beoordelingen

Onze reis met de camper van Joke was erg leuk! De camper rijdt voortreffelijk, kan goed mee op de snelweg en ook in de bergen.
Alles werkt en als we een vraag hadden werd die meteen door Joke via Whatsapp beantwoord, goeie service!
Wij waren met 2 volwassenen en 2 tieners, dus dat ging net voor 2 weken. Precies wat we zochten, een compacte camper waar makkelijk mee te rijden was.
De camper heeft geen airco, dus wel warm in de zomer, maar dat wisten we vantevoren. We zouden zo weer op pad gaan met deze fijne camper!
Motorisch is de camper prima, verder staat de inhoud van de camper niet in verhouding tot de prijs. Vanaf dag 1 hadden we lekkage waardoor wij de kranen en douche niet konden gebruiken. De verhuurders gaven ons hiervan de schuld, wij zouden het kraantje wat bij het toiletreservoir zit half open hebben laten staan. Alsof wij op dag 1 een leeg toilet zouden leeggooien en schoonmaken................ Waren hierdoor verplicht de vakantie op een camping door te brengen. Niet ons idee van deze vakantie. Daarvoor hadden wij geen camper gehuurd. Kregen op de avond van vertrek nog even te horen dat het luikje in de douche stuk was en niet open kon daardoor. Servies en bestek incompleet en zwaar verouderd. Koelkast en douche waren niet schoon bij levering van de camper. Hebben 2 dagen geleden de uitzending van Groeten van Max (uitzending van 11-06-2018, waren wij op vakantie) gezien waar Camptoo in voor kwam. De verhuurder in deze uitzending en "onze" verhuurders hadden exact dezelfde reactie (?????!!!!!). Deze camper is absoluut geen aanrader!!!!!

Lees meer beoordelingen