Compacte, goed onderhouden 4 pers. camper met veel leefruimte. (Tijdens de p...

Hymer b574 | (2 beoordelingen)

Staphorst, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Hans

Accepteert 74% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5.96 m
Breedte:
2.20 m
Hoogte:
2.87 m
Bouwjaar:
1997
Leeg gewicht:
2890 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Kilometers inbegrepen:
1400 km
Motor:
TDI 2,5
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

2 Beoordelingen

Hallo, ons verblijf bij festival Lowlands zit er weer op, en mede dankzij Hans hebben we ook kunnen gaan, want de vorige camper die wij gehuurd hadden, daar was de motor van kapot gegaan bij de vorige huurder, en kon in 2 dagen niet meer gemaakt worden, wij dachten dat het niet meer zou lukken om nog een andere camper te huren, maar Camptoo is gaan zoeken voor ons, en kwam uit bij Hans, die had nog precies die dagen zijn camper vrij tussen twee huurders in. Eigenlijk mocht normaal gesproken de camper niet mee naar festivals, maar Hans heeft voor ons toch het groene licht gegeven (na uitleg verhaal van Camptoo) en daar waren wij natuurlijk heel erg blij mee! Een hele fijne camper voor 4 personen, het is allemaal top gegaan, en we hebben genoten! Hans nogmaals bedankt, en misschien tot nog een keer!
Voor onze eerste camper-vakantie viel onze keuze op de camper van Hans. Hans reageerde snel op ons verzoek en n afspraak om nader kennis te maken was snel gemaakt. Camptoo had de contractuele en financiële afhandeling prima verzorgd.
We werden hartelijk door Hans en zijn vrouw ontvangen en ervaringen en tips werden onder t genot van n cappuccino gedeeld. Hans nam uitgebreid de tijd om zijn camper uit te leggen. Zoals op Camptoo omschreven bleek de camper in praktijk ook te zijn: n complete, schone en goed uitgeruste wagen. Op de dag van vertrek nam Hans weer alle tijd om uitleg te geven, de camper was voorzien van een verrassingspakketje met n lekker flesje wijn. Gewapend met door van Hans gekregen aanvullende reisboekjes kon de reis langs de Moezel met gerust hart beginnen.
En het is een heerlijke relaxte vakantie geworden. De camper reed fantastisch en voelde zeer betrouwbaar, heerlijk zittende captain chairs, cruise control en achteruitrijd camera maakte de tour zeer ontspannen. Bij kruissnelheid reed de camper lekker rustig, maar er was genoeg power om snel te kunnen inhalen of n 14% berghelling (was niet gepland;-) ) te nemen. Wat ook belangrijk punt bleek, de camper heeft een zeer korte draaicirkel wat parkeren etc zeer eenvoudig maakt. Kortom de zeer betrouwbare en compleet uitgeruste camper en een uitermate vriendelijke en behulpzame eigenaar maakte onze vakantie tot een onuitwisbare herinnering met n verzekerd camper-vervolg! Bedankt Hans en Elly