Luxe & Compacte 6-persoons camper met stapelbed!

Dethleffs A 5881 | (1 beoordeling)

Wijk en Aalburg, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Remo

Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 45% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.20 m
Breedte:
2.36 m
Hoogte:
3.20 m
Bouwjaar:
2011
Leeg gewicht:
2830 kg
Max. gewicht camper:
3499 kg
Kilometers inbegrepen:
1500 km
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

1 Beoordeling

Tijdens mijn zoektocht naar een camper zag ik drie ongeveer dezelfde campers. Ik heb deze uitgekozen omdat hij zonnepanelen had. Verder was ik benieuwd of er op de "Tomtom" een mogelijkheid zat om de afmetingen van de camper in te voeren zodat je niet op wegen terecht zou komen die niet geschikt zouden zijn voor de camper. Remo verzekerde mij dat dat kon. Toen we de camper gingen ophalen, bleken we niet met Remo te maken te hebben maar met een andere man. Dat vond ik op z'n minst gezegd vreemd omdat wij daar niet van op de hoogte waren gesteld. Op de camper bleken geen zonnepanelen te zitten, er was geen "Tomtom"-systeem aanwezig en alhoewel er wel een tv in zat, was er geen schotel aanwezig zodat je geen tv kon kijken. Kortom ik voelde mij nogal belazerd.
Tijdens onze reis kregen we opeens geen warm water meer. Ondanks diverse suggesties van jullie kant, werd het probleem niet opgelost. Dat kon ik pas doen nadat ik vrienden van mij had geraadpleegd. Verder kregen we opeens geen water meer, maar was de pomp in de watertank aan het ronddansen als je de kraan open deed. Ook hier heb ik weinig support van jullie kant gehad. Ik heb het weer zelf moeten oplossen. Er bleek een onderdeel verdroogd en verroest te zijn.en dat moest vervangen worden.

Remo
Reactie van Remo:

Beste Thecla, er staat duidelijk in de advertentie dat er geen tomtom, schotel en zonnepanelen op zitten. Dit is ook nooit gezegd door mij. Wegens mijn werk in het buitenland ben ik zelf niet altijd in de gelegenheid om de uitgifte van de camper te verzorgen. Met het warm water hebben we ons best gedaan om een oplossing te vinden, maar dit was nog geen dag later al door jullie zelf opgelost. Wat ik jammer vind is dat er niet achter de camper is gekeken met achteruitrijden, terwijl dit sterk geadviseerd wordt ondanks de achteruitrijcamera. Het gevolg: €1350,- schade..

juli 2019