Nummer 1 ford rimor superbrig 678

Ford FORD RIMOR SUPERBRIG | (10 beoordelingen)

Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Andrea

Reageert binnen 8 uur
Reageert op 98% van de berichten
Accepteert 92% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7,00 m
Breedte:
2,50 m
Hoogte:
3,40 m
Bouwjaar:
2004
Leeg gewicht:
3185 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Km vrij:
1500
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
7
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 24 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

10 Beoordelingen

We hebben een prima week gehad met de camper. Helaas was ons gevoel over de camper wat minder. De camper heeft zijn beste tijd gehad en verhuurder lijkt niet een paar euro te willen investeren om de camper in orde te maken/houden. Geen enkel gordijntje kan fatsoenlijk hangen, een raam lekt, een hor rolt niet meer op, de knop van de kachel zit los, de tafelpoot met maar twee schroeven vast. Daarnaast was de camper optisch schoon maar bij het inrichten vonden we onder de matrassen hulzen van sigaeretten. De bekleding is smoezelig, en mag wel een keer in de was. Bij terugkomst deze zaken gemeld en hier werd vrij laconiek op gereageerd. "Bij de andere campers hebben we de bekleding wel al gewassen", "de gordijntjes gaan altijd stuk dus die hebben we er maar af gelaten". Wij denken dat met een beetje passie en een paar euro investering de camper er anders bij staat. Wij vonden nu 100 euro per nacht duur betaald. Verhuurder is geen particulier met 1 camper maar verhuurd meerdere campers, dat is te zien, de echte wil om de camper en uitrusting tip-top in orde te krijgen en te houden ontbreekt naar ons idee.

Andrea
Reactie van Andrea:

jammer dat mensen verwachten een nieuwe camper mee te krijgen, onze camper dateert uit 2004 en kan dus ook niet meer nieuw zijn.

wij hadden de gordijntjes er inderdaad af gelaten omdat er vaak erg ruw mee om wordt gesprongen waardoor er veel haakjes en runnertjes sneuvelen. de bekleding dateert ook uit 2004 en is ondanks wassen niet meer nieuw te krijgen.

Een raampje dat uitsluitend op rubbers rust kan niet de slagregen tegenhouden die jullie op het dak hebben gehad, uiteraard is het vervelend dat jullie een minieme hoeveelheid water naar binnen hebben gekregen.

Wij hebben niet laconiek gereageerd, we hebben je puntenlijstje aangepakt en daarop actie ondernomen, dus de reactie waarin je schrijf dat we niet investeren is nergens op gebaseerd.

Dat er 2 schroeven uit een tafelpootje liggen is gebeurd omdat (wellicht jullie zelf) er niet juist met het materiaal is omgesprongen en er dus aan getrokken is, omdat het een camper betreft zijn het allemaal lichte materialen die niet perse hufterproof (ik noem je hierbij geen hufter, maar dat gewoon een woord dat we gebruiken om aan te geven dat er voorzichtig mee gedaan dient te worden ;) ) is zijn.

De camper is vanochtend wederom terug gekomen met mensen en die waren over deze camper vol lof! net zoals vele andere huurders, zoals in andere recensies te lezen valt.

mei 2018

We hebben de camper gebruikt voor een meerdaags mountainbike evenement. De camper is goed bevallen! Alles werkte perfect en de camper reed erg goed, voornamelijk in de heuvels/bergen. Mede door de camper hebben we een absolute top week gehad!

Lees meer beoordelingen