Amsterdam - Gezellige en robuuste VW campervan

Volkswagen TRANSPORTER | Amstelveen, Nederland | (5 recensies)


2 slaapplaatsen

1997

Buscamper
vanaf 55 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
4,71 m
Breedte:
1,84 m
Hoogte:
1,94 m
Bouwjaar:
1997
Gewicht:
1709 kg
Km vrij per week:
2100
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
D
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
2
Reactie %:
76,92%
Reactietijd:
13 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 21 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (5)

De camper Amsterdam van Annette heb ik week gebruik van mogen maken. Een heerlijke camper, ik kan niet anders zeggen. De camper rijd allereerst lekker en geeft je een relaxed vakantiegevoel naar te bestemming toe. Hij is verder goed compleet met wat je allemaal nodig hebt wanneer je op de camping bent aangekomen. Borden, bestek en een dienblad zijn aanwezig en ook de koelbox is erg prettig. Wat ik ook erg prettig vond was het lekker, brede bed. Heerlijk comfortabel, een dik matras en een erg knus gevoel. Het aanwezige lampje (gaat via de elektriciteit) is erg fijn! Ik heb heerlijk geslapen in de camper.
Kortom; camper Amsterdam is een aanrader en een prettige camper voor 2 of alleen.
We hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Zeker aan te raden. De camper reed fijn en ook de dag en nachtstand waren zo omgezet. Alles wat je praktisch nodig hebt zat bij de camper inbegrepen. Enige minpuntje is dat de koelbox niet helemaal goed functioneerde. Verder super.
De 'Amsterdam' is een leuke, kleine camper met alles op basisniveau. Het bed is enorm, de autorijdt prima, en alles tegen een zeer schappelijk bedrag.
Op een heel leuke manier vakantie vieren in zo'n busje. Je hebt gewoon je huisje bij de hand en als je de fietsen ook nog meeneemt laat je de camper op de camping staan om een de omgeving te verkennen en om boodschappen te doen.
Met slecht weer is het wel wat behelpen.
We hebben genoten van de camper! Zijn er lekker op uit geweest in zeeland, heerlijk gekite en de racefietsen achterop de bus.
Een tip: de dekentjes (2 x 1 persoons) waren wat aan de dunne kant, gelukkig deed het kacheltje wonderen (nachttemp. rond de 5 graden).
Zeker voor herhaling vatbaar,
Groet!