Dakarcamper nummer 2

RIMOR S.P.A. RIMOR AAF59P3 | Tilburg, Nederland | (9 recensies)


7 slaapplaatsen

2007

Alkoof camper
vanaf 80 per nacht

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,00 m
Breedte:
2,50 m
Hoogte:
3,40 m
Bouwjaar:
2007
Gewicht:
2940 kg
Km vrij per week:
1500
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
7
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
91,30%
Reactietijd:
10 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 24 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (9)

De koppeling van de camper was kapot, maar gelukkig werd er zo spoedig mogelijk een vervangende camper geregeld. In aanzet erg vervelend, maar ook erg goed opgelost.
Camper voldeed helemaal aan de verwachtingen. Kontact met andrea was snel en duidelijk.
We zijn met de dakar 2 camper naar een festival geweest. Ideaal om na een zware dag tot rust te komen. Camper was schoon en andrea was behulpzaam. Bedankt!
Everything was great. The camper was delivered to us clean, full of gas and with everything working, Andrea explained all the details of operating it. We're completely happy with our travel experience and certainly recommend Andrea's campers.
Hoi Andrea,

De camper was prima en ook het contact was top!!
Dank je wel!
Voor Paaspop besloten wij een camper te huren. De ervaring met de verhuurder was super. Goede en tijdige informatie, vriendelijke uitleg en informeel. Dat andere campinggasten het nodig vonden om een rooster kapot te maken drukte bij ons even de stemming maar ook daar werd door de verhuurder heel netjes en professioneel mee omgegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!
Wij hebben een ontzettend prettige reis gemaakt dankzij Andrea. Wij hebben twee van haar campers meegenomen voor onze reis, en de samenwerking met Andrea was gewoon goed. Snel contact, fijne afhandeling bij het ophalen en terugbrengen, en ook de campers waren prettig in het gebruik!

Kortom, als je eens iets anders wil dan normaal en lekker met de camper weg wil, dan is het huren bij Andrea een echte aanrader!

Andrea bedankt!
Het contact met Andrea was prima vragen werden opgepakt en samen opgelost of verduidelijkt. De camper is een prima camper, niet meer de meest nieuwe camper met wat gebruikerssporen maar dit is van te voren duidelijk gecommuniceerd en heeft ook achteraf geen problemen gegeven. In het gebruik heeft dit overigens niet tot beperkingen geleidt. Het was leuk om eens in een niet alledaagse camper rond te trekken hierdoor werden er leuke gesprekken met ons aangeknoopt :)
Super leuke tijd gehad in deze camper! Echt top! Gaan we zeker vaker doen. En alles is goed geregeld!