Leuke VW T4 surfbus

Volkswagen T4 | (9 beoordelingen)

Oudenaarde, Vlaanderen, België

Over de eigenaar

Verhuurder Brecht

Accepteert 44% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1997
Inbegrepen km's/week:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Belgisch rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

9 Beoordelingen

Beste Brecht. We hebben niet veel kilometers afgelegd, niet veel gereisd met het busje. Het was voor ons heel handig om en praktisch om met jouw Camper onderweg te zijn. Positief. Hij reed goed, vertoonde geen technische mankementen, we hebben goed geslapen. Minder positief. de voorzieningen waren echt beperkt. We konden geen elektriciteit aansluiten (wat voor het opladen van gsm en dergelijke wel handig is) . Er was evenmin een koelkast . Vorige week was het heel warm weer, dus onmogelijk om iets koud te houden.
Groet-je Mieke
We zijn 2 weken richting Frankrijk gereisd met dit busje, onze eerste camperreis, heerlijk! Het busje is heel gezellig ingericht en de ruimte is optimaal benut waardoor er genoeg opbergruimte is en er gemakkelijk in gekookt kan worden. Het is leuk slapen in het busje, de matras is voldoende groot voor 2 personen en de gordijntjes zorgen voor verduistering. Wel belangrijk: op een vlakke (rechte) ondergrond staan, in de schaduw ;)
Brecht is flexibel en ontvankelijk voor berichten, we konden steeds bij hem terecht als we een vraag hadden. Hij kent ook veel goede surfspots in Spanje :) Een aanrader voor wie een roadtrip wil maken en de dagelijkse luxe kan loslaten!

Lees meer beoordelingen