Klassieke HYMER - Mercedes

Hymer S550 | (13 beoordelingen)

Kockengen, Utrecht, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Andre En Kate

Reageert binnen 7 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 89% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.00 m
Breedte:
2.20 m
Hoogte:
2.50 m
Bouwjaar:
1982
Inbegrepen km's/week:
700 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flexibel

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.250. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

13 Beoordelingen

Twijfel je? Niet doen! Boeken!
Ik heb deze geweldige retro camper gehuurd voor een lang vrouwenweekend met mijn vriendinnen. Het is een plaatje om te zien. The look and feel Is gewoon fantastisch. Je hebt echt bekijks. Iedereen komt een praatje maken.
Hij rijdt precies zoals je hem aanstuurt. Korte draaicirkel terwijl je toch een mega groot ding bestuurd. Hij maakt wel wat geluid, maar dat heeft juist wel zijn charme. Eenmaal eraan gewend hoor je het niet eens meer. Het is echt onthaasten. Je wéét dat je niet hard kúnt rijden dus je mindset gaat direct over op cruisen en genieten van het landschap om je heen. Want uitzicht.. die heb je gegarandeerd door de grote voorruit en de ramen rondom. Heerlijk. Op de camping ben je zo geïnstalleerd. Alles is makkelijk te vinden in de camper én makkelijk te doen. Ook zonder technische kennis ;).

In de camper heb je werkelijk álles wat je denkt nodig te hebben. 2 heerlijk grote bedden. Een heerlijk Ruim (!) zitje. Een toilet en een goed gasstel/wasbak met kraan. In de hele camper is sfeerverlichting en het is gemakkelijk donker te krijgen door de goede gordijnen. In de prachtige houten kastjes vind je allerlei handige dingen. Van koffiezetter tot nachtlamp. Van Klamboe tot extra stoeltjes voor gasten die je een plek wilt aanbieden. Echt aan alles is gedacht. De matrassen liggen ook goed. Blijkbaar beter dan thuis, want mijn kinderen sliepen voor het eerst in ons leven de nachten door.
Ik heb zo maar het vermoeden dat we voor ons volgende weekendje weg weer terug naar Kockengen moeten ❤️ Gastheer is ook ontzettend aardig en goed in uitleggen.
Leuke sfeervolle camper. Midden in de Corona lockdown moest ik iets bedenken hoe ik toch van mijn 50ste verjaardag wat leuks kon maken. Dit is zeker gelukt.

Lees meer beoordelingen