Zeer nette, compacte Flash 02 van 5,77 meter met airco!

Chausson Flash 02 | (2 beoordelingen)

Haaksbergen, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Diederick

Reageert binnen 4 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 72% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2006
Kilometers inbegrepen:
1200 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 19 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

2 Beoordelingen

Het was een geslaagd weekend met een mooie camper; net interieur en goede rijeigenschappen. Alles was duidelijk uitgelegd van tevoren door Diederick, dus ook al hadden we nog nooit met een camper gekampeerd hebben we geen enkel probleem gehad.

Diederick
Reactie van Diederick:

Ha Han,

Erg fijn om te horen! Dank en ik hoop je graag were te zien :D!

Groeten!

augustus 2019

Samen met mijn man en zoon van 13 hebben wij 5 weken rond getoerd door Frankrijk en Spanje. Dit is erg goed bevallen met De Camper compacte Flash 02 van 5,77 meter met airco van Diederick. Prima camper, niet te groot waardoor het mogelijk was ook in de wat kleinere straatjes te rijden en te parkeren. Goed wendbaar voor een camper. De motor had een sterk vermogen waardoor het in de bergen goed rijden was, uiteraard moet je het ook niet overdrijven ;-) . Het interieur was netjes, alles zag er vrij nieuw uit terwijl de camper al even rond rijdt! Alles was aanwezig van reserve lampjes tot een volledige ingerichte keuken (borden, bestel etc etc). voldoende opbergruimte, Het derde bed (wat je van de bank en tafel moet maken) is prima maar je moet hier niet te groot voor zijn. Wij hadden een tent bij voor onze zoon en dat was uiteraard goed te combineren op campings waar wij wat langer verbleven. Voor 1 of 2 nachten is het 3e bed prima! het ligt goed! Kortom erg tevreden met de camper en 'uitrusting'. Verder geen mankementen gehad in de 5 weken dat wij hebben rondgereden! Het contact met Diederick was ook erg goed /prettig, Hij heeft alles goed uitgelegd toen wij de camper gingen ophalen, en onderweg (indien nodig) goed contact en snelle reactie!) Kortom wij zijn helemaal tevreden en hebben een erg goede vakantie gehad! Bij een volgende camper avontuur maken wij graag weer gebruik van de camper (s) en service van Diederick!

Diederick
Reactie van Diederick:

Ha Masha, erg fijn dat het zo goed bevallen is deze camper te huren! Jullie zijn een volgende zeker keer weer van harte welkom een camper te komen huren!

augustus 2018