Hymer B544 in perfecte originele staat

Hymer B544 | (8 beoordelingen)

Oudorp, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Jop

Reageert binnen 3 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 71% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5.50 m
Breedte:
2.20 m
Hoogte:
2.50 m
Bouwjaar:
1990
Leeg gewicht:
2380 kg
Max. gewicht camper:
2800 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Motor:
Citroen 2,7
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

8 Beoordelingen

Wij hebben de camper van Jop voor bijna een weekje mogen huren. Wat een ontzettende leuke enthousiast ontvangst kregen wij. De camper is natuurlijk al wat ouder maar dat vonden wij juist zo leuk! Wij hebben super veel plezier gehad en de camper deed het top! Het is voor mij de eerste keer rijden in een camper maar kreeg een hele goede uitleg bij ophalen en van te voren ook een instructievideo. Als je deze even goed bekijkt dan weet je al gelijk zoveel! Wij kijken terug op een super week en bedanken Jop hierbij nogmaals voor de fantastische service!
Wat een verschrikkelijke ervaring was dit. Ik mocht de Vintage camper ophalen bij Rob in Houten die heeft me haarfijn uitgelegd wat ik wel en niet moest doen, mijn vriendin en dochter waren erbij. Het duurde ruim een half uur want de Camper kon met moeite gestart worden omdat het contact kapot was. Het voortvloeien was wel even wennen maar ach het is een oud beestje, wat wel eng was is dat de richting aanwijzer soms uitvielen omdat de sleutel niet goed contact maakte.
De deur van de bijrijdersstoel ging niet open, zelfs de sterke Rob lukte dat niet en de verwarming ging niet uit (bleek kapot te zijn, wat niet vermeld was) dus in de Verenigde hitte buiten was het 34 graden, naar huis gereden. Onderweg ging het acculampje branden ik heb Job direct op de hoogte gebracht maar hij zei dat ik me niet druk moest maken.
Gelukkig kwam ik veilig thuis ondanks dat de knipperlichten het niet deden er werd wel vaak getoeterd maar ja dat mocht de pret niet drukken.
S avonds de Camper gezellig ingericht en onze benodigdheden er ingezet zodat we vroeg konden vertrekken.
Helaas bleek de vlgd dag dat de Camper niet Start e, ik heb Jop gebeld en ge-apt maar hij nam niet op. De vriend van mijn vriendin kwam met een nieuwe accu en start kabels maar we kregen hem niet asn de praat. Camptoo gebeld het was inmiddels bijna 3 uur later en ik was ten einde raad. Ze raadde me aan om zijn verzekering te bellen zodat de "Pechhulp" mij ter plekke zou kunnen helpen.
Ik ging opgelucht bellen maar Hop bleek geen pechhulp verzekering te hebben, fijn is dag met een Vintage Camper.
Eindelijk belde Kop me, we zijn ruim 30 minuten bezig geweest om hem via de telefoon aan de praat te krijgen maar verder dan wat hikken en stoten kwam het niet.
Daar ging mijn vakantie met mijn dochtertje en vriendin, alles al besproken we hadden al lang en breed aan het water kunnen liggen maar ik was thuis met een huilend kind en een gammele bak dat niet starte, de andere mankementen achterwege gelaten.
De overburen kwamen ook helpen niemand begreep waarom zoiets nog verhuurd kon of nog worden, het is ook nog eens te gevaarlijk om mee te rijden.
Camptoo wilde me een andere Camper verhuren maar dat zou Kop geld kosten dus bood hij me een andere aan.
Aangezien ik weg wilde en het inmiddels al 6 uur later was dan we zouden vertrekken stemde ik toe, we moesten echter wel weer de Camper leegruimen en onze spullen eruit halen en ruim 2 duur wachten voor Jop arriveerde. Hij kreeg zijn Camper wel gestart tot onze verbazing (4 mensen buiten mij om hadden dat zonder resultaat ook geprobeerd).
Gelukkig we konden nadat we Jop zijn spullen uit de Camper en onze spullen in de Camper hadden gelaten weg, en kwamen 11 uur later aan op onze plek van bestemming het beloofde Aquapark was uiteraard reeds gesloten dus grote teleurstelling voor mijn dochter een hele dag stress is geen goed begin van de vakantie.
Jip heeft ons geen uitleg gegeven over hoe de Camper werkte dus moesten we alles zelf uit vogelen en dat is niet altijd makkelijk.
De koelkast was kapot, dus onze groente en fruit konden we weggooien en ons drinken was heet, het was inmiddels 39 graden buiten. Uiteraard lag dat net als de andere problemen aan ons en niet aan de Camper ondanks dat mede Camper eigenaren om ons heen er naar hadden gekeken. Gelukkig kregen we uiteindelijk wel in de gaten hoe het chemisch toilet werkte we draaide de verkeerde kant op, met uitleg was ons dat voorkomen geweest.
We zijn een hele dag kwijt geweest dus vroeg ik of ik de Camper 1 dag langer mocht houden ik was net aan mijn kaak geopereerd dus ging kapot van de pijn maar Jop wilde hem dezelfde dag terug, met pijn en koorts heb ik dat gedaan. We kregen een smerige camper waar troep op de vloer en in in het toilet lag, mijn vriendin en ik hebben hem super schoon afgeleverd omdat we geen rancuneus hebben en ander mans spullen respecteren maar wij adviseren om nooit een camper van Kop te huren en check bij elke huurder of hij verzekerd is. O ja en de deur van de camper gaat niet op slot dus je moet altijd je belangrijke waardevolle spullen meenemen.Camptoo geeft nml geen garanties

Lees meer beoordelingen