Ruime praktisch ingedeelde LMC 662TI camper

Fiat 662ti | (2 beoordelingen)

Almere, Flevoland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Theo

Accepteert 67% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.10 m
Breedte:
2.35 m
Hoogte:
2.80 m
Bouwjaar:
2005
Leeg gewicht:
2900 kg
Max. gewicht camper:
3400 kg
Inbegrepen km's/week:
1400 km
Motor:
Ducato 2,8
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

2 Beoordelingen

Wij zijn met onze 15 jarige dochter op pad geweest met de camper van Theo. Een prachtige en prettige camper. Een goed, vast bed achterin en voor onze dochter konden we het zitje ombouwen tot een ruim goed liggend bed. Omdat onze dochter alleen mee ging heeft zij een grote inspraak gehad op de route wat ze erg leuk vond om uit te stippelen. Wij zijn op de bonnevooi (dus niks besproken) gaan trekken met de camper en hebben op diverse campings gestaan. Heerlijk, camper neerzetten, deur open, stoelen en tafel er uit en je bent klaar! Wij vinden dit echt een ideale manier van vakantie vieren. Ook het contact met Theo verliep prima. Uitvoerig uitleg gehad over het gebruik van de camper en heel gastvrij ontvangst. Kortom een heerlijke vakantie gehad met een top camper. Theo en Elly, bedankt!
We hebben een leuke vakantie gehad met de camper van Theo. Het was onze eerste keer met de camper en ons werd alles goed uitgelegd. De camper is zeer compleet qua spullen en interieur en lekker ruim voor ons tweeen. We werden vooraf en nadien hartelijk ontvangen met een kopje koffie en in de communicatie was Theo helder en duidelijk. De camper rijdt prettig, er zit gezien z’n leeftijd geen airco en cruise control in zit, wat bij een lange reis hartje zomer als een gemis aanvoelt, maar dat wisten we van te voren. We zijn Theo erg dankbaar voor deze eerste leuke camperervaring!