Westfalia camper uit 2018: foto 1/11
Westfalia camper uit 2018: foto 2/11
Westfalia camper uit 2018: foto 3/11
Westfalia camper uit 2018: foto 4/11
Westfalia camper uit 2018: foto 5/11
Westfalia camper uit 2018: foto 6/11
Westfalia camper uit 2018: foto 7/11
Westfalia camper uit 2018: foto 8/11
Westfalia camper uit 2018: foto 9/11
Westfalia camper uit 2018: foto 10/11
Westfalia camper uit 2018: foto 11/11

Nieuwe 170pk diesel automaat (2018), compleet uitgeruste Ford Nugget

Westfalia Nugget Hoogdak | (4 beoordelingen)

Heino, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Peter

Reageert binnen 3 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5.12 m
Breedte:
2.28 m
Hoogte:
2.85 m
Bouwjaar:
2018
Leeg gewicht:
2551 kg
Max. gewicht camper:
3140 kg
Inbegrepen reisafstand/week:
1500 km
Motor:
Ford Panther EcoBlue 2.0
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar

Verzekering

Dekking
WA + Volledig Casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Verblijfskosten bij reparatie en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.250. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

4 Beoordelingen

Jan W.m.
19/08/2019
We zijn met de camper van Peter en Jasmien 5 weken onderweg geweest en hebben daarbij zo’n 7 duizend kilometer afgelegd. Via Italië naar Griekenland en via de Balkan terug.
Uiteraard hebben we ‘onderweg’ regelmatig alleen overnacht, maar we zijn op diverse plekken ook meerdere dagen gebleven; overigens altijd op campings.
De camper, de Ford Nugget, was precies wat we ervan gehoopt hadden. Voor ons was het de 1e keer met een camper onderweg; dus was het een beetje spannend.
Echter zoals door Peter en Jasmien aangekondigt reed het inderdaad als in een comfortabele personenauto met dat verschil dat je over het reguliere verkeer uitkijkt. Als je zo veel kilometers binnen een korte periode aflegt is dat wel zo prettig. Als je i.p.v. tegen de bumpers van de auto’s voor je, over de auto's heen kunt kijken en m.n. handig in files, ook nog wat van de omgeving kunt waarnemen.
Kies je voor de Ford Nugget, kies je voor compact comfort. Je kunt net zoals met jouw eigen (personen-)auto praktisch overal komen.
En dan, je rijdt niet alleen comfortabel, je verplaatst je a.h.w. in je ‘eigen mini-huisje’.
De Nugget van Peter en Jasmien was zo goed als nieuw en met de nodige toewijding onderhouden en gestoffeerd.
Als je kiest voor compactheid maak je keuzen. Zo sliepen wij bv. ‘boven’ in een overigens prima bed. Omdat we overdag het bed niet terugklapten, beperkt je dat in de stahoogte. Maar omdat we met het mooie weer toch altijd buiten waren, was dat geen probleem. Het enige wat we een beetje lastig vonden was het ‘keukentje’. Weliswaar compleet en van alles voorzien, maar als je daar staat te koken, ook met de achterklep open, voel je je toch een beetje opgesloten. Sommige campers schijnen als oplossing ook een vanaf buiten te gebruiken kookstel te hebben.
Maar zoals gezegd compact betekent kiezen.
En dan Peter en Jasmien: vanaf het eerste contact een goede klik. Peter en Jasmien blijken zelf al sedert jaren sportieve kampeerders te zijn; weten dus precies wat je tegen kunt komen en wat je als kampeerder zoal nodig kunt hebben.
Wij zijn uitermate goed begeleidt: wij werden meteen uitgenodigt voor een uitgebreide ‘rondleiding’; kregen op de dag van vertrek, naast de gezamenlijke inspectie, een korte opfris en bij de terugkeer een prima afronding. Tijdens de ‘5 weken-rit’ hadden we i.v.m. signalen op het dashboard enkele keren telefonisch- en sms-contact. Zoals verwacht, geen enkel probleem. Het contact verliep zoals verwacht: heel professioneel en dus ‘to the point’ en vriendelijk.
Kortom, absoluut een aanrader !!!!
Frank
10/06/2019
We hebben in mei drie weken met de Nugget gereisd langs de Franse westkust naar Baskenland en door Midden-Frankrijk weer terug naar huis. De Nugget rijdt vlot en manoeuvreert door zijn formaat gemakkelijk door het verkeer. Ook als kampeerverblijf is de Nugget fijn met als pronkstuk de L-keuken en het riante bovenbed. We hebben het reizen en kamperen als erg comfortabel ervaren. Een klein nadeel is dat de achterklep niet open kan in combinatie met de fietsendrager, de drager is wel makkelijk afneembaar. Het contact met Peter en Jasmien verliep vanaf de eerste kennismaking erg prettig. We kijken terug op een heerlijke vakantie.

Lees meer beoordelingen