ELNAGH M150 camper uit 2003 ELNAGH M150 camper uit 2003 ELNAGH M150 camper uit 2003 ELNAGH M150 camper uit 2003 ELNAGH M150 camper uit 2003 ELNAGH M150 camper uit 2003 ELNAGH M150 camper uit 2003 ELNAGH M150 camper uit 2003

Compacte zespersoons camper

ELNAGH M150 | Breda, Nederland | (7 recensies)


6 slaapplaatsen

2003

Alkoof camper
vanaf 99 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
162 personen bekeken Corne's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,80 m
Bouwjaar:
2003
Gewicht:
2867 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
2.8Td
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
3 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

De camper van Corne was goed bevallen, wij zijn met 5 volwassenen een kleine week weggeweest. de camper was ruim genoeg, en werd schoon opgeleverd. Verder reed hij goed. De prijs/kwaliteit was goed.

De communicatie met Corne was ook prima, hij had de camper pas net toen wij hem huurden, dus hij had nog niet de kans gehad om een aantal kleine dingen te repareren, maar dit is netjes van te voren gemeld.

Prima Camper.
Super camper, perfect geschikt voor 5 personen (volwassenen). Overdracht ging makkelijk, communicatie vooraf ook. Hij rijdt zuinig voor zo'n grote bak, ongeveer 1 op 8. Aanrader!
Het is en fijn camper rijd super schakelt goed .zit een goede douche in en fijne bedden zijn ook vrij groot ,
hele goede vakantie gehad met deze camper .vriendelijke verhuurder .
De Camper van Corné was zeer geschikt voor ons uitje naar België. De Camper is ruim genoeg voor 4 tot krap 6 volwassenen. Heeft een grote/hoge garage en is volledig voorzien van allerlei kampeerspullen. De Camper wordt netjes verzorg en schoon beschikbaar gesteld. Ook de reactietijd van Corné is snel en verdere communicatie verliep vlot en prettig. De ophaal- en retourtijden zijn bespreekbaar, wat voor ons wel erg goed uitkwam. Bij terugkomst is na 2 dagen de borg ook al terug gestort.
Camper gebruikt voor 4 dagen om te overnachten. Camper rijdt prima en biedt veel ruimte. Camper stond gewassen en schoon klaar, voorzien van grote tafel en 6 comfortabele stoelen in de garage.
Goed bevallen als alternatief voor een hotel.
Voor onze socialrun, een sponsorestafetteloop van 555 km in 48 u, hadden wij een camper nodig om de lopers en fietsers te laten rusten. Onze camper gehuurd bij Camptoo. Een 6 persoons. Het was een heerlijke rust- en slaapplek voor allen! Prettige contacten met zowel de eigenaar als de Camptoo staf.
Hoi toekomstige camper drivers ,
Heel positieve ervaring achter de rug . Camper beantwoordde aan de verwachtingen . Verder heel ongedwongen verhuurder , waarmee je soepel kan afspreken . Een aanrader !
Grts , Marc

Hoe het werkt