KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008 KARMANN MOBIL ontario camper uit 2008

Luxe Karmann 160pk, 6,7m, zomer en winter

KARMANN MOBIL ontario | Gaanderen, Nederland | (7 recensies)


4 slaapplaatsen

2008

Alkoof camper
vanaf 106 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
149 personen bekeken Evelin's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,70 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,20 m
Bouwjaar:
2008
Gewicht:
2950 kg
Km vrij per week:
1250
Motor:
ducato 3 liter
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
66,67%
Reactietijd:
17 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Strikt

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

We hebben een fantastische vakantie gehad in de camper van Evelin en Ray. De beschrijving van de camper klopte helemaal. Perfect onderhouden, mooi, schoon. We raden iedereen inmiddels aan om met een camper weg te gaan, via Camptoo te boeken en als ze een perfecte camper willen raden we deze aan!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede door de prima rijdende camper die heel compleet is ingericht! Zeker aan te bevelen mede door de aardige en sympathieke verhuurders! Piet en Astrid
We hebben een fijne vakantie gehad met deze camper. De camper was voorzien van alles wat we nodig hadden. De camper is in goede staat, netjes onderhouden en je kunt zien dat de eigenaren er altijd erg netjes en zuinig mee om zijn gegaan.
Ook het contact met de eigenaren verliep erg prettig.
Wij hebben genoten!
Wij hebben een weekendje mogen verblijven in de Karmann camper. Wij hebben hier echt van genoten. De bedden zijn beter en langer dan in menig hotel en de camper is van alle gemakken voorzien. Vooral de kinderen hebben ook echt genoten en wilden meteen weer afspreken om weer een keer te gaan. De ontvangst en uitleg van Evelin & raymond was bijonder vriendelijk en duidelijk. Ook waren zij zeer flexibel in wat kleine verzoekjes van onze kant, maar ook zeer duidelijk als bepaalde zaken niet konden. Eigenlijk precies zoals je zou willen. Eigenlijk was de hele uitwisseling wel bijzonder gezellig.

Van harte aanbevolen.
We hebben een heerlijke vakantie gehad met deze geweldige camper. Zeer compleet en in goede staat. Hij rijdt prima en is makkelijk te hanteren. Een echte aanrader!
We hebben een weekend de camper gehuurd, en het is prima bevallen. De communicatie zowel met de verhuurders als met Camptoo verliep prima. De camper was keurig schoon en compleet ingericht. De bedden waren erg goed en dat is toch wel fijn. Genoeg ruimte. En heel handig om alle gegeven informatie over de ins en outs van de camper ook nog digitaal te ontvangen. Misschien nog noteren dat de handrem links zit
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met de Karmann. Na een uitgebreide overdracht (hoe werkt het met water, gas, verwarming? En: vergeet niet de kastjes te vergrendelen voor je gaat rijden) gingen we op pad. Het rijden was even wennen, maar ging prima. De camper is top. Fijn formaat, heerlijke bedden, handig keukentje (-> voorzien van werkelijk álles wat je nodig hebt). Echt een aanrader!

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers