Complete Luxe 6-persoons camper te huur (KORTING)

Fiat EG/DF 002 | (12 beoordelingen)

Wijk en Aalburg, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Mike

Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 47% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.06 m
Breedte:
2.30 m
Hoogte:
3.00 m
Bouwjaar:
2003
Leeg gewicht:
2780 kg
Max. gewicht camper:
3490 kg
Kilometers inbegrepen:
1500 km
Motor:
2.8 JTD
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

12 Beoordelingen

Wij zijn met 4 personen een lang weekend naar de Formule 1 in België geweest met de camper van Mike. De camper is erg ruim van binnen en vooral de extra ruime garage is ideaal wanneer je wat meer spullen mee wil nemen. Ook het contact met Mike verloopt allemaal heel soepel. De camper van Mike is zeker een aanrader!
Bij het ophalen van de camper was Mike niet aanwezig, zijn broer nam de honneurs waar, deze wist geen toelichting te geven op hoe en wat. Heel vervelend, we hebben uiteindelijk alles maar zelfstandig ontdekt. De camper was enorm beschadigd, zowel binnenin als buitenom. Het komt op ons over als dat Mike bij een beschadiging de borg (gedeeltelijk) inhoudt maar vervolgens de schade niet hersteld. Naast beschadigingen waren er ook vele functionaliteiten niet in orde, heel vervelend allemaal. Het feit dat er airco ontbrak maakte het reizen lastig, daarentegen stond wel omschreven dat de auto airco zou hebben. Bij het inleveren van de camper heb ik Mike aangegeven wat ik hierboven geschreven heb. Mike geeft aan dat de camper zijn beste tijd gehad heeft en hij dan ook overweegt deze te verkopen. Wij hebben ruim €.1.000 per week betaald (3 weken) en hebben een slecht gevoel overgehouden aan de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geleerd dat ik geen camper meer huur voordat ik deze gezien heb. Dat was op het moment dat ik de camper heb vastgelegd onmogelijk. Verhuurders als Mike zijn in onze ogen niet begaan met de huurders in de zin dat gehoopt wordt op veel fijns tijdens de vakantie. Voor Mike is het domweg een manier om geld te verdienen. Ik vraag me af of Camptoo geholpen is met dergelijke adverteerders.

Mike
Reactie van Mike:

Hallo Bart,

Bedankt voor je review. Helaas kon ik zelf de uitgifte niet doen, zoals bij de aanvraag al was aangegeven. Vandaar dat ook de gehele uitleg van de camper op video is vast gelegd en naar jullie toe is gestuurd. Er zijn inderdaad een aantal schade’s gereden de afgelopen weken. Gelukkig ben ik hier goed voor verzekerd en worden deze in September gemaakt. In de camper zit een losse airco unit, dit is in de advertentie aangegeven. Alle andere kleine defecten zijn inmiddels opgelost, helaas is het niet altijd mogelijk om in het hoogseizoen alles direct op te lossen.

augustus 2018

Lees meer beoordelingen