Fiat MCLC camper uit 2003 Fiat MCLC camper uit 2003 Fiat MCLC camper uit 2003 Fiat MCLC camper uit 2003 Fiat MCLC camper uit 2003 Fiat MCLC camper uit 2003 Fiat MCLC camper uit 2003

Stapelbed, 2x treinzit, ruime badkamer, pechulp.

Fiat MCLC | Bergen op Zoom, Nederland | (11 recensies)


6 slaapplaatsen

2003

Alkoof camper
vanaf 76 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
8,00 m
Breedte:
2,10 m
Hoogte:
3,40 m
Bouwjaar:
2003
Gewicht:
2790 kg
Km vrij per week:
1750
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
75,00%
Reactietijd:
9 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (11)

We hebben een fantastische roadtrip gemaakt in de fijne MC Louis. De camper reed als een zonnetje, was goed onderhouden, de communicatie met Jasper verliep erg fijn. Al met al zéér positief!
Wij hebben drie heerlijke weken in Italië gehad met de McLouis van Jasper. De camper was tiptop in orde en lekker ruim voor 2 volwassenen en 2 kids. Wij sliepen boven het bestuurdersgedeelte en de kids in het stapelbed waardoor we het zitgedeelte niet hoefden om te bouwen. Rijden ging vlot, het fietsenrek is een pluspunt. Fijn contact met de eigenaar. Alles was duidelijk uitgelegd en vraagjes werden op reis vlot beantwoord.
Het is een prima camper, prettig om mee te rijden, trekt heel goed. Er is veel ruimte en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Uitleg en contact met Jasper verliep prima. Zeker een aanrader.
Jan
We hebben een heerlijke herfstvakantie in Denemarken doorgebracht, de camper reed lekker soepel en kon makkelijk meekomen in het verkeer. De camper is lekker compleet, de huishoudaccu zorgde steeds voor voldoende stroom, zodat we op camperplekken geen stroom nodig hadden. We hadden het lekker warm met de gaskachel en konden warm douchen. Al met al erg goed bevallen..
Het contact met Jasper verliep vlot en soepel.
Prima Camper! Goede indeling en inrichting.
Zeker aan te bevelen.
Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper op stap gingen, Jasper heeft alles goed uitgelegd en we kregen van hem enkele kampeerboeken mee. Die goed van pas gekomen zijn. We hebben een leuke vakantie gehad en het is voor herhaling vatbaar. Het is een grote camper met veel ruimte en goede bedden.
Een prima camper, alles netjes op orde! Wel wat krap voor 5 volwassenen maar daar was ik al voor gewaarschuwd door Jasper :). Hij was zeer behulpzaam, heeft ons alles goed uitgelegd en was beschikbaar toen we nog vragen hadden na vertrek.
Camper rijdt prima en biedt voldoende ruimte voor een gezin van 4. Leuk weekend gehad
Bijzonder mooie grote camper, vriendelijke overdracht, we hebben een heerlijk weekend gehad.
Goede ervaring met Camptoo en het huren van de camper.
Onderweg naar onze vakantiebestemming de camper opgehaald bij de eigenaar. Korte bondige uitleg gehad. Camper was prima om met het gezin te reizen. Voor het eerst dat we een camper hadden gehuurd maar voor herhaling vatbaar!
Het is een fijne camper. Prima om met z'n vieren weg te gaan. We waren steeds bang dat we iets stuk zouden maken. De gordijnen bijvoorbeeld.
Tip voor volgende keer: Beter uitleggen hoe alles werkt. Na onze midweek waren we er pas achter hoe alles werkte.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers