PÖSSL/GLOBECAR... Een sportieve en luxe camper!

Possl/Globecar Globescout 2.2 hdi | Zierikzee, Nederland | (4 recensies)


2 slaapplaatsen

2008

Buscamper
vanaf 99 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
5,99 m
Breedte:
2,05 m
Hoogte:
2,80 m
Bouwjaar:
2008
Gewicht:
2885 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
Fiat Ducato multijet
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Wij hebben de kampeervakantie als heel leuk ervaren. Het kamperen was voor ons een nieuwe ervaring maar met de luxe van een camper is het toch niet zo primitief. De kwaliteit van de camper was voor ons voldoende al zou ik met mijn lengte (1.90m) bij een volgende vakantie voor een wat grotere camper kiezen. De kennismaking met jullie vonden wij heel erg leuk en de uitleg over het gebruik van de camper was heel duidelijk en uitgebreid. Ook bij terugkomst was het contact met jullie erg prettig. Samengevat zijn wij erg positief over deze camper.
Fijne kleine camper, je hebt niet meer nodig met z'n tweeen. Hij rijdt lekker en er zijn voldoende materialen bij. Aan alles is gedacht bij het inventaris. Fijn persoonlijk contact vooraf en uitgebreide uitleg gehad.
De camper is erg goed bevallen. Hij rijdt heel plezierig. Het comfort met schotel en tv was een extra ! De eigenaren hebben goede uitleg gegeven en waren onderweg ook bereikbaar voor vragen. Wij willen deze camper zeker nog wel eens huren.
Wij hebben erg genoten van de camper die we hebben gehuurd. De camper beviel goed geen problemen en alles er op en er aan deed het. Rijdt prima en ook nog eens zuinig. De achteruit -rij camera is een plus. De fietsen drager is goed hoef niet zo hoog te tillen. Uitleg bij het ophalen is ook een dikke plus, goed en duidelijk uitgelegd. Deze camper om weer te huren is zeker een aanrader. Nogmaals een prima camper en aardige eigenaren.

Vriendelijke groet Ron.