Leuke Volkswagen T3 Club Joker

Volkswagen Westfalia Joker | (6 beoordelingen)

Schagen, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Ruud

Reageert binnen 16 uur
Reageert op 67% van de berichten
Accepteert 67% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4.57 m
Breedte:
1.87 m
Hoogte:
2.45 m
Bouwjaar:
1986
Leeg gewicht:
1700 kg
Max. gewicht camper:
3000 kg
Inbegrepen km's/week:
1000 km
Motor:
1.6
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

6 Beoordelingen

Weekend naar de Moezel. In het verleden heb ik zelf ook een T3 gehad en ik twijfel of ik er weer een wil hebben! Huren kan ook ! dus eerst maar weer een keer met mijn "oude" liefde op stap alvorens een knoop door te hakken. Op donderdag de T3 Westfalia bij Ruud opgehaald. Dat was al een feest op zich. Ruud had de T3 klaar staan en voorzien van allerlei leuke nostalgische extra's zoals koffie, filters, thee, dropjes etc. Met andere woorden de "bus" was klaar voor de reis. Na een korte uitleg over de werking van de bus kon ik op stap. Heerlijk om na al die jaren weer de 1,6 diesel achter me te horen kloppen. Wel weer even wennen aan de traagheid van deze 1.6 ongeblazen diesel. Maar ja vakantie is onthaasten dus dat moet goed komen. Thuis nog even de persoonlijke zaken in de bus gelegd en de volgende morgen op pad naar de Moezel, Enkirch om precies te zijn. Op naar het Willy-Janssen treffen. Dit jaar de 40ste editie. Zal wel druk zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Eerst naar het verzamelpunt in Malden om de rest van het reisgezelschap op te halen. We gaan namelijk met een Unimog en de T3 naar Enkirch. De vlakke wegen in Nederland vormen geen probleem. De heuvelachtige wegen in de Eifel zijn soms wat lastiger. In zijn 2e versnelling rustig omhoog tokkelen met 40 km per uur is best een uitdaging. Maar na een reis van 6 uur zonder problemen aangekomen op de plek van bestemming. Heerlijk geslapen in de T3. Na een heerlijk weekend weer terug op huis aan. Dat eindigde iets anders dan gedacht. Bij Beesd maakte de bus uit het niets heel veel lawaai. Het leek de versnellingsbak. Gelukkig een afslag en uitrollend een veilige plek opgezocht. Contact opgenomen met Camptoo en SOS international. Netjes "weg gesleept "door een bergingsbedrijf. Naar de basis van het bergingsbedrijf gebracht, daar opgehaald door een taxibus en thuis gebracht. De Service die geleverd is door Camptoo en Ruud is werkelijk top. Ondanks de problemen met de bus zou ik zo weer op stap gaan met Ruud's T3. Ruud en zijn T3 zijn echt een aanrader en Camptoo heeft alles tot in de puntjes geregeld. ook als je met pech komt te staan.
De vw t3 campervan is echt een top apparaat, alles bij de hand en zat ruimte. Als je van nostalgie houdt moet je voor deze gaan.

Lees meer beoordelingen