Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994 Fiat 290 camper uit 1994

Fiat camper met weinsberg opbouw

Fiat 290 | Heerde, Nederland | (8 recensies)


4 slaapplaatsen

1994

Semi-integraal camper
vanaf 73 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
6,30 m
Breedte:
2,20 m
Hoogte:
2,90 m
Bouwjaar:
1994
Gewicht:
2930 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
fiat
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
6 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Geen Kinderen
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (8)

Hallo hier Irene en Frans.

Wij zijn met de camper van Herman op vakantie geweest naar Zweden.
Erg mooie natuur met veel bos. Wij hoopte in het wild ook elanden te zien maar helaas. Daar voor zijn wij naar een elanden park geweest , wat zijn die dieren groot maar mooi.
De camper is geweldig heuvel op en af met gemak en genoeg ruimte voor twee personen. De ontvangst bij Herman is top , vriendelijk en erg behulpzaam. Wij hebben een top vakantie gehad.
We hebben genoten van een heerlijk weekend in jullie camper. De camper voldeed volledig aan onze verwachtingen en ook het contact voor en tijdens de huur verliep prima. Zeker een aanrader.
We hebben de camper van Herman nu voor de tweede keer gehuurd. Het ophalen en terugbrengen verloopt zeer prettig. Herman zorgt dat de camper helemaal in orde is. Zeker een aanrader en we hopen volgend jaar wederom met de camper van Herman naar de TT te kunnen.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in het Hemelvaartweekend.
De camper van Herman is top!!
We hebben Herma ervaren als een fijne verhuurder. Duidelijke uitleg, vriendelijk, neemt de tijd om alles uit te leggen. Flexibel en meedenkend. We kregen bijvoorbeeld een bericht van Herman dat we zelf het beddengoed moesten verzorgen. Heel praktisch omdat je dan ook weet of je 1 of 2 persoonshoeslakens mee moet nemen.
De camper is fijn, Rijdt goed en de inrichting is verzorgd en compleet. Mooie nieuwe luifel!
Heerlijk bed, had nooit op een "fransbed" gelegen en dacht dat het krap was voor 2 flinke volwassenen maar het was prima.
keukeninventaris is compleet als ik na al het positieve een tip mag geven is het een andere thermoskan voor koffie. De kan heeft een schuine bovenkant waardfoor je het koffiefilter niet goed kunt plaatsen.
Deze camper is echt een aanrader en een top verhuurder!
We hebben een hele fijne vakantie gehad.
De kampeervakantie met de camper van Herman is uitstekend bevallen. De camper is van alle gemakken voorzien, rijdt heerlijk en biedt alles om lekker te kunnen camperen, zelfs met vier volwassenen. De communicatie en afhandeling met Herman verliep vlot en prettig. De Fiat is ruim 22 jaar oud, maar niet kapot te krijgen. Zelfs nog een andere camper met een lege accu weer op weg geholpen!
Met ons gezin afgelopen 2 weken een heerlijke vakantie gehad met deze camper. We waren met zijn 4-en en da's prima te doen. De behulpzaamheid en uitleg van Herman was erg fijn, het was onze eerste vakantie met een camper en... het smaakt naar meer!
Het huren van de camper van Herman is ons erg goed bevallen. Alles er op en eraan. Contact met Herman was erg goed. Volgend jaar graag weer!

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers