FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998 FIAT FIAT DUCATO camper uit 1998

Cut the Crab van Roald

FIAT FIAT DUCATO | Purmerend, Nederland | (6 recensies)


3 slaapplaatsen

1998

Buscamper
vanaf 58 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Breedte:
2,05 m
Hoogte:
2,50 m
Bouwjaar:
1998
Gewicht:
2100 kg
Km vrij per week:
1000
Motor:
2,8
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
Slaapplaatsen:
3
Zitplaatsen:
6
Gordels:
3
Zitplaatsen tijdens het rijden:
3
Reactie %:
94,87%
Reactietijd:
8 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (6)

Roald is heel behulpzaam, denkt fijn mee en heeft ons fantastisch op weg geholpen. De camper was voor ons perfect, Hij reed heel soepel, had ruim voldoende (bewegings)ruimte en het bed sliep heerlijk. We hopen Cut the crab nog eens te kunnen huren!
We hebben een fantastische trip gemaakt met de 'Cut the Crab' van Roald! Roald is een aardige, betrouwbare verhuurder en had alles prima in orde gemaakt voor vertrek, en zelfs nog wat lekkere dingen in de camper achtergelaten. Ook is de aankleding van binnen leuk en gezellig, en voor buiten zijn de belangrijkste attributen (tafel, stoeltjes, etc.) aanwezig. Afhandeling na inlevering ging netjes en relaxed.
We hebben een leuke camperervaring gehad met Cut the Crab!
Alles wat we nodig waren, was aanwezig.
Rijdt fijn, gezellige inrichting, enthousiast ontvangst door Roald.
Voor het eerst ik een mijn zoon met een camper op vakantie. Het wad dis belangrijk dat ik erop vertrouwen kon dat alles goed werkte en de basis aanwezig was. Nou dat was zo de camper reed prima! En alles was aanwezig wat we nodig hadden voor een super leuke roadtrip. Roald was bijzonder vriendelijk en zorgde dat alles tip/top was. Super!!
Meer dan 6 weken lang was de cut the crab van Roald ons rollende huisje. We hebben de vakantie van ons leven gehad en zijn zelfs verloofd tijdens onze reis! Het is een geweldige camper met alles erop en eraan wat je nodig mocht hebben (de luifel was geweldig, prima koelkastje,het bed is lekker lang en ruimte zat etc). Het heerlijke aan dit campertje is dat hij ook nog lekker door rijdt op de snelwegen en hij is super betrouwbaar. We hebben vele jaloerse blikken en bewondering van andere vakantiegangers gekregen op deze camper tijdens onze reis. Roald is enorm aardig en makkelijk in de communicatie. Ik kan de cut the crab van harte aanraden!
Als je plezier beleeft aan het vakantie vieren in een basic camper dan is dit de ultieme kans om die belevenis aan te gaan. Heel compleet, vernuftige oplossingen en hij rijdt ook nog lekker. Alleraardigste hulp bij het ophalen en terug brengen, toppie!

Hoe het werkt