Heerlijke gezellige vier persoons camper te huur (kan met 6 reizen)

Fiat Fendt | (3 beoordelingen)

Vinkenbuurt, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Sabina

Reageert binnen 12 uur
Reageert op 75% van de berichten
Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.30 m
Breedte:
2.55 m
Hoogte:
2.70 m
Bouwjaar:
1994
Km vrij:
Onbeperkt
Motor:
2.5 TDI
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 21 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €500. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

3 Beoordelingen

Hallo. Van een kampeervakantie was geen enkele sprake. Wij zijn er nl niet mee weggeweest. In corona tijd moesten wij een douche en toilet aan boord hebben. We kregen een mail van Sabina dat douchen niet mogelijk was. Na tel contact met Sabina bleek dat de ruimte niet geschikt was; veel te klein, er was geen warm water, en de ruimte was beplakt met een soort behang, dus ze wilden het ook niet. Ook Camptoo heeft na telefonisch contact met Sabina dit bevestigd en wij zouden ons geld terugkrijgen. Een paar uur later belde Camptoo; ze kwamen er op terug. Er kon wel gedouched worden, maar alleen met koud water. Maar een douche is een douche. Dus we konden niet annuleren en gewoon de camper ophalen. Dit was voor ons geen optie meer. Bovendien was het inmiddels veel te laat om de camper op te halen en naar onze bestemming te rijden(16.30). Camptoo begreep alles, maar was niet van plan een duimbreed toe te geven. Uiteindelijk 50% van Sabine terug gekregen en de andere helft moest van Camptoo komen volgens haar. tot heden niets ontvangen. Camptoo BEDANKT!!!Geen leuke vakantie foto Helaas!
Onze reis naar ijfel en klein Zwitserland en de rievier Rijn begon in Monschau. Erg leuk hoor om op je tevoren ingestelde navigator door de landen te koersen, waarbij uiteraard snelwegen automatisch vermeden werden. De auto reed heerlijk zuiniger dan we hadden gedacht, de camperplaatsen werden lang niet altijd door betaalwachters bezocht. Dat maakt overnachten extra voordelig. Stroom hadden we elke avond wel nodig om het meegeleverde electrische kacheltje te kunnen laten snorren. De huurperiode was echt te snel voorbij. Bij thuiskomst hebben we in een mum van tijd de wagen schoon en volgetankt afgeleverd bij sabina die mij met haar prive auto een lift naar huis gaf. Prima service voor een beste prijs.

Lees meer beoordelingen