Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper camper uit

Optimale vrijheid en ruimte met deze zeer complete en comfortabele camper

Fiat 230 Globetrotter zomer/winterkamper | Sint-Michielsgestel, Nederland | (7 recensies)


4 slaapplaatsen

Semi-integraal camper
vanaf 87 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,15 m
Breedte:
2,33 m
Hoogte:
3,00 m
Bouwjaar:
Gewicht:
2890 kg
Km vrij per week:
1500
Motor:
Ducato 2.8 ID TD
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
11 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (7)

we hebben genoten van de ruime camper. Heerlijk: vrijheid, alles wat je nodig hebt, heb je bij! En het contact met de eigenaar van de camper is super fijn. als je iets te vragen hebt, dan kan dat meteen.
Beste Jan en Jeannie,
Wij hebben 3 heerlijke weken mogen genieten van jullie camper. Jullie camper is zeer compleet gevuld met allerlei benodigdheden. Met 4 personen waaronder 2 pubers is een tentje zeker aan te raden. Door de krachtige motor rijdt je met gemak heel wat kilometers weg. Het enige kritiekpuntje is de luifel, uitdraaien gaat goed, maar indraaien is erg lastig. Kortom bedankt voor de goede zorgen en de snelle reacties.
Met vriendelijke groet,
René en Natasja

Jan
Reactie van Jan:

Hallo Natasja,
Dank voor je fijne reactie en wat vinden wij het fijn dat jullie zo genoten hebben van het reizen met onze camper.
Het tentje is een goede tip, we zullen het op de lijst van "mee te nemen" zetten zodat huurders er naar behoefte gebruik van kunnen maken.
De luifel is na jullie ervaring een aandachtspunt voor ons. Helaas is het in het weekend na jullie niet mogelijk geweest om te repareren of een nieuwe te plaatsen en van de volgende huurders hoorden we ook dat ze er wat moeite mee hadden.
We zullen een nieuwe luifel plaatsen als reparatie niet mogelijk of niet afdoende is.
Nogmaals dank en vriendelijke groet,
Jan en Jeannie

augustus 2017

Twee en een halve week op reis geweest met de camper van Jan en Janet en het reizen met deze camper is ons goed bevallen ,we hebben bijna 2600 km gereden en hebben van al het comfort van deze camper mogen genieten de snelweg gemeden dus alles binnendoor en dus veel mooie dingen gezien.
Deze ruime camper is goed in orde en we hebben ook goed en leuk contact gehad met Jan en Janet .
Zeker een aanrader.
De camper is heel goed bevallen rijd goed en lekker veel ruimte binnen ,hij is zeer compleet uitgerust wij hebben hierdoor een hele fijne vakantie gehad ..
Eigenaren zijn ook hele fijne mensen en zeer behulpzaam .
De camper was een echte aanrader voor een geslaagde vakantie. De camper voldeed aan alle opties die er beloofd waren. De service en uitleg van de eigenaar was ook uitstekend.
Wij, ik en mijn twee jonge dichtertjes, zijn twee weken weggeweest met deze fijne en zeer complete camper naar Spanje! Het is ons enorm goed bevallen. Ook het contact met de verhuurders was zeer goed, goed bereikbaar, vriendelijk, hulpvaardig en zeer betrokken en geinterreseerd! Dat heb ik als zeer prettig ervaren!

Het huren van deze camper is zeker een aanrader!
We zijn 1 week weg geweest met de camper. Wij hebben een fijne week gehad die ons van alle gemakken heeft voor zien! Er fijn dat de camper zo compleet is, zodat je eigenlijk allen je kleding maar mee hoeft te nemen. Het contact met Jeannie en Jan heb ik ook als prettig ervaren en ze zijn goed te bereiken als er vragen waren. De enigste opmerking die ik kan verzinnen is dat er geen airco op zit, het was bij ons dan wel 30* of warmer..
Kortom een nette en complete camper. Eigenlijk niets op aan te merken.

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers