Comfortbele camper voor het hele gezin! (6 slaapplaatsen, vast bed)

Fiat 290 | (7 beoordelingen)

Emst, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Famke

Reageert binnen 12 uur
Reageert op 72% van de berichten
Accepteert 63% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
1993
Leeg gewicht:
2520 kg
Max. gewicht camper:
3100 kg
Km vrij:
1750
Motor:
2.5 Turbo diesel
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 30 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Pechhulp service inbegrepen

7 Beoordelingen

Wij (2 volwassenen en 2 tieners) hebben een maand door Scandinavië mogen trekken met deze camper. Ondanks zijn leeftijd doet 'ie het prima! Hellingspercentages van 12% doorstond deze camper op gemak met gemak. Stoelen en treinzit zaten heerlijk, dus kilometers maken verliep voor ons probleemloos (wij konden genieten van prachtige uitzichten en de kids deden vaak samen een spel bij de treinzit).
De bedden (vast bed achterin ligt echt ontzettend goed) sliepen heerlijk, maar ook vermeldenswaardig is het hefbed boven de cabine wat voor erg veel ruimte zorgt. De camper is erg compleet (wij hebben niets gemist) en ook nog voorzien van 4 heerlijke standenstoelen en een grote tafel. Tevens vonden we de zonnepanelen op het dak (wij hadden mooi weer) ook ideaal. De gezellige lampjes onder de luifel werden door menigeen bewonderd en waren (zeker in zuidelijk Scandinavië) op lange zomeravonden ideaal. Kortom; wij zouden deze camper echt aanbevelen.
Het contact met de eigenaren verliep erg prettig. Niets was teveel en de overdracht verliep meer dan goed! Alle lof voor verhuurders en camper. Met een beetje weemoed leverden wij ús thús, zoals wij de camper liefdevol hadden omgedoopt, weer in.
We zijn met z'n vieren een weekend op pad geweest met de Hymer, inclusief twee behoorlijk zwangere vrouwen. Dat is heel goed bevallen. Het rijden in zo'n grote camper is even wennen de eerste paar kilometer, maar went snel.
Het is een prima camper van alle gemakken voorzien. Twee 2-persoonbedden die echt goed slapen, een keukentje inclusief pannen, bestek etc. Er zit ook een zonnescherm aan en achterin liggen goede kampeerstoelen en een tafel. We hadden even een probleem met het water, maar Famke is samen met haar man op vrijdagavond naar ons toe gereden om het euvel te verhelpen, top service!
Volgende keer zouden we zeker weer voor deze camper gaan. Ook ophalen en brengen was allemaal prima geregeld.

Lees meer beoordelingen