Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Het was een hele mooie ervaring waarbij de caravan zeer netjes en compleet was uitgerust. We hebben goede uitleg gehad en veel leuke reacties op de camping. Zeker aan te bevelen
Bekijk caravan

Een fijne caravan van alle gemakken voorzien. Heel compleet, je kunt instappen en genieten van je vakantie.
Bekijk caravan

Wij hebben voor de tweede keer een caravan van Gydo gehuurd en dat is ons goed bevallen. We hebben beide caravans die Gydo te huur aanbied mee gehad, deze zijn dik in orde en bevatten alle benodigdheden. Wanneer wij weer een caravan nodig hebben, zullen we wederom bij Gydo huren!
Bekijk caravan

In de media: