Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Fijne, schone en mooie caravan. Prima contact met verhuurders! We hebben genoten!
Bekijk caravan

Wij hebben een heerlijk weekendje kamperen gehad met Deukje. Nanda reageerde op voorhand al telkens snel op de berichtjes via camptoo, heel prettig om de reservering soepel te laten verlopen. Bij het ophalen vd caravan kregen we een duidelijke en snelle uitleg maar als je bekend bent met rijden met een caravan dan krijg je hem zo mee. Door alles heen is te zien dat Nanda en Jan gastvrij zijn, ervan genieten om een ander plezier te laten hebben van hun spullen en van het goede van de verhuurder uitgaan. Heel fijn en bijzonder! De caravan is van al het nodige ( en meer) voorzien. Kortom, zeker een aanrader!
Bekijk caravan

We hebben een fantastisch weekend gehad met Caravan Leo!! Overal is aan gedacht! We gaan hem zeker weer vastleggen voor volgend jaar.
Bekijk caravan

In de media: