Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Heerlijke caravan alles erop en eraan met een fijn bed. De verhuurders zijn zeer vriendelijk en alles werd goed uitgelegd. Ook prettig dat de ophaaltijd en terug breng tijd aangepast kon worden. Wij waren zeer tevreden.
Bekijk caravan

Een verrassingsweekend in onze eigen achtertuin! Super dat Leon bereid was om de caravan te plaatsen zodat de verrassing compleet was. We hebben met 2 kinderen en 2 volwassenen in de caravan geslapen en dat ging prima. Eenvoudige retro caravan, maar voor ons voldeed hij aan onze verwachtingen. Genoten van ons weekend.
Bekijk caravan

Genoten van dit retro kipje! Erg knus en charmant. Bobby is een relaxte fijne verhuurder, communicatie was top.
Bekijk caravan

In de media: