Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

De caravan was goed voor elkaar, ik kreeg er zelfs spiegels bij die je zeker nodig hebt. Na een korte uitleg heb ik de caravan mee gekregen en gingen we het avontuur tegemoet. Andre is erg behulpzaam en geeft diverse tip mee mocht je nog nooit met een caravan gereden hebben. Voor ons was het een geslaagde vakantie. Andre bedankt. groet Rob
Bekijk caravan

Was te gek! ..prima caravan en een erg leuke verhuurder. Heb nu al zin in een volgend weekendje weg.
Bekijk caravan

Super fijne caravan van binnen heel netjes en heb een fijne tijde in de caravan gehad
Bekijk caravan

In de media: