Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Caravan gehuurd voor de Pinksterdagen naar Drachten. Ophalen en terugbrengen soepel en flexibel. Top! Complete inventaris, borden, pannen, bestek, etc. Zelfs een vergiet :-) Ook een klein koelkastje, alles werkte prima. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Danny!
Bekijk caravan

Onze kampeervakantie met de caravan van Ruud was helemaal top! Wat wil je ook: de caravan is nieuw en voorzien van allerlei handige snufjes: de mover is ideaal om de caravan overal moeiteloos neer te zetten waar je maar wil. Dan komt de draadloze boormachine om de pootjes snel uit te draaien en je staat vast. Hierdoor kun je best snel klaar voor vertrek zijn en is rondtrekken en meerdere stops prima te doen. Het dak is makkelijk te openen en geeft een fijne vrije stahoogte. Ijskast en keukentje is heel strak met gedempte lades e.d. De LED-verlichting binnen rondom (en zelfs binnenin 1 kast) gaan handig aan door er maar op te tikken, en ook buitel geeft een hele rij LED's een een mooie buitenverlichting. Een vakantie met deze caravan is wat ons betreft een echte aanrader!
Bekijk caravan

Wat een geweldige caravan is dit! En ook de verhuurders zijn geweldig: behulpzaam (improviseren omdat ik mijn witte kentekenplaat was vergeten), hartelijk en flexibel. De uitrusting is heel compleet, aan alles is gedacht. Luifel is supermakkelijk op te zetten en maakt 'm helemaal af. Kortom, een echte aanrader!
Bekijk caravan

In de media: