Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Snel en prettig contact. Afspreken voor ophalen en terugbrengen ging erg soepel. Prima caravan en lekker ruim voor twee personen.
Bekijk caravan
Hallo Ruud,
Het hele gezin heeft genoten van de compleet uitgeruste caravan. De grote caravan biedt voldoende plaats aan ons gezin van 4 personen en heeft een comfortabele verwarming voor koude avonden en ochtenden.
De 100km/u goedkeuring geldt alleen voor een bijpassende auto: voor onze Octavia was deze combinatie de max. Gelukkig dat we niet ver hoefden te rijden naar onze vakantiebestemming.

Dankjewel dat we gebruik konden maken van de hele complete uitrusting van de Tabbert!
Bekijk caravan
Dit was onze eerste ervaring met een wat grotere (4-persoons) caravan,We hebben 6 dagen lang veel plezier gehad van de Kip-caravan; alles erop en eraan, goed en netjes opgeleverd; super! Een heel prettig contact voor, tijdens en ná de huurperiode met Mark. Voor extra uitleg konden we meteen te rade gaan.
Zeker een aanrader voor wie met deze caravan een aantal dagen op pad wil. Nogmaals bedankt, Mark!
Pauline & Ton
Bekijk caravan

In de media: