Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Aug. 2017
Knusse retro compleet ingerichte caravan gehuurd. Prima contact met de eigenaar. Is zeer goed bevallen!
Bekijk caravan

Jun. 2017
Alles was echt goed. Ten eerste caravan was groter dan ik had verwacht maar dat even leuker was. Ten tweede alles was schoon. Mark was super vriendelijk en alles ging makkelijk. Hij heeft mij met verschillende auto-stekker ook geholpen. Ik kan graag zijn caravan aanbevelen.
Bekijk caravan

Jul. 2017
De caravan is welliswaar gedateerd maar goed onderhouden. De voortent was vernieuwd en van goede kwaliteit. Het ophalen en afleveren kom met de verhuurder in overleg heel goed geregeld worden. Verder was het vaste bed in caravan zeer goed. Voor de korte periode die wij hem hebben gebruikt (1 week) was het een goede keus. Voor een langere vakantie is hij wat aan de kleine kant. Ook miste wij in de uitrusting een panensetje. De boeking en afhandeling met camptoo verliep soepel en duidelijk . Alles bij elkaar genomen is dit ons prima bevallen. Een aanrader. Frits
Bekijk caravan

In de media: