Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Wij hebben een paar leuke dagen gehad in deze Knusse nette caravan. Alles zag er helemaal top uit. Zou hem zo weer huren. Kortom een aanrader!
Bekijk caravan
Mooie caravan, superfijn contact en perfect geregeld. Het wordt nog beter als er een grondzeil bij zou zitten.
Bekijk caravan
Wij hebben de caravan voor een lang weekend België gehuurd. Het contact met Erwin en Danielle was heel prettig, ze waren heel flexibel met de breng en haaltijden, waardoor het mogelijk was eerder te vertrekken en zo de avondspits te vermijden. Dit had natuurlijk niet mogelijk geweest geweest als de caravan weer verhuurd zou zijn dus dat geluk hadden we ook.
De caravan is volledig geoutilleerd, zelfs een radio en oventje!
Prima mini-vakantie gehad en ook goed geslapen.
Bekijk caravan

In de media: