Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Het was voor ons de eerste keer en heel goed bevallen. Voor dit geld neem ik geen eigen caravan en de samenwerking met de eigenaar verliep heel soepel. Andere tijden van ophalen en brengen bleken geen enkel probleem evenals extra spullen lenen zonder extra kosten. We hadden aanvankelijk een andere caravan gereserveerd maar deze kon door omstandigheden niet langer in de verhuur opgenomen worden. We zijn hier door camptoo goed doorheen geholpen en binnen enkele dagen konden we al gebruik maken van een andere caravan. Gewoonlijk is camperen niet mijn ding maar met zo'n caravan was het ondanks slecht weer goed te doen en relaxed. En ja, ik sta zeker open om als het op camperen aankomt dit weer te doen. Betaalbaar, aanhaken en op vakantie.
Bekijk caravan

Ik heb deze Knaus caravan voor een langweekend gebruikt. Dat was een prima ervaring! Goed ingericht en van veel gemakken voorzien. Een prettig contact met de verhuurder gehad.
Bekijk caravan

In augustus twee weken een heerlijke vakantie op de Veluwe gehad met de Home Car van Jan en Yvonne. Hele aardige mensen die heel zorgvuldig met hun caravan zijn om gegaan! Het is een nette caravan met veel ruimte. ‘s Avonds begon onze dochter in ons bed waarna we haar later in haar eigen bed legde. Was plek voor 2 personen (totaal 4 dus). Fijn dat op alle ramen horren en verduistergordijnen zaten. Hierdoor bleef het koel en donker in de ochtend. De luifel is ook fijn en bied veel buiten ruimte! Met de stabilisator op de dissel ligt de caravan heel stabiel achter de auto. Echt alles is aanwezig inclusief wat spelletjes voor in en buiten de caravan. Alleen zelf een paar stoelen meenemen en je vakantie is compleet! Volgend jaar zullen we zeker weer overwegen deze caravan te huren!
Bekijk caravan

In de media: