Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 100 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere camper of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans


Reviews van medekampeerders

Wat een tof ding om mee op roadtrip te gaan! Gave uitstraling en ondanks de leeftijd in goede staat en van alle gemakken voorzien. Ik was bang voor de stabiliteit door de leeftijd maar hij rijdt perfect!
Bekijk caravan
prima caravan gebruikt vals versiering van een tennis toernooi
Bekijk caravan
Hele goede ervaring. Super aardige behulpzame mensen. Fijne knusse caravan met echt lekker bed. Geheel compleet en door aanwezigheid van extra tent en matjes ook handig voor een gezin.
Bekijk caravan

In de media: