Caravan huren in Friesland

Beoordeling:9.1 uit 37599 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Caravans in Friesland

 • v.a. €31 per nacht
  (7)

  Nostalgische en volledig ingerichte Eriba Triton classic met mover

  24Hemrik
 • v.a. €36 per nacht
  (2)

  Onze trots, caravelair odyssea

  44Terwispel
 • v.a. €32 per nacht

  De Hin (een compacte en zeer complete kip-caravan)

  25Drachten
 • v.a. €26 per nacht
  (1)

  Vrolijke Kip

  36Kollum
 • v.a. €32 per nacht
  (11)

  De Pyk (een compacte en zeer complete kip-caravan)

  24Drachten
 • v.a. €25 per nacht
  (2)

  Frisse familiecaravan met stapelbed

  55Menaam
 • v.a. €29 per nacht
  (1)

  Eriba Puck Touring

  44Leeuwarden
 • v.a. €35 per nacht

  Te huur onze mooie caravan

  34Terwispel
 • v.a. €29 per nacht

  Schitterende Chateau La Car 4 persoons uit 1993

  44Kimswerd

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

sep. 2021
Zoals ik hierboven beschreven heb, is het huren via Camptoo ons goed bevallen. Zo goed dat we besloten hebben om geen eigen Holtkamper aan te schaffen maar via Camptoo te huren. Zo kunnen we steeds nieuwe dingen uitproberen

aug. 2021
Het huren via Camptoo ging eenvoudig. Ik was persoonlijk laat met boeken, dus de keuze was al wat minder. Je kan goed aangeven wat je wilt. Berichtjes via de site komen niet altijd aan wat onhandig is, dus hier is nog iets te verbeteren. Het reserveren ging heel makkelijk.

aug. 2021
De site werkt prima maar de verhuurders houden de beschikbaarheid niet allemaal up to date. De eerste had de caravan verkocht (maar hij stond nog wel op de site, de tweede reageerde niet en de derde was er zelf mee op vakantie (terwijl de gewenste periode als groen/beschikbaar stond). Dat heeft er in geresulteerd dat we uitweken naar paulcamper.nl maar daar staan weinig caravans. Uiteindelijk reageerde de vierde wel en dat is tot een deal gekomen. De technische afhandeling via de site, berichten, etc. verliep prima.

aug. 2021
Huren via Camptoo ging zoals we gewend zijn: vlotte en adequate communicatie via de website. Wij waren dit jaar erg laat met reserveren maar via Camptoo zijn we toch nog goed geslaagd.

aug. 2021
Alles was prima geregeld. We werden van elke stap goed op de hoogte gehouden. Ook prettig te weten dat er, in geval van problemen, contact opgenomen kan worden.

jun. 2021
Ik vond het vreemd dat de reservering na 24 uur vervallen was omdat de verhuurder niet op tijd had gereageerd. Dit mag m.i. wel wat langere tijd zijn.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.