Caravan huren in Friesland

Beoordeling:9.1 uit 38999 ervaringen
Grootste aanbod van Nederland
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Huur voordelig een caravan van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 2000 unieke campers of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Caravans in Friesland

 • v.a. €33 per nacht
  (1)

  Comfortabele 4 persoons lichtgewicht gezinscaravan

  44Heerenveen
 • v.a. €32 per nacht
  (11)

  De Pyk (een compacte en zeer complete kip-caravan)

  24Drachten
 • v.a. €42 per nacht
  (4)

  Super compleet Mobiel T'Huis met mover

  44Leeuwarden
 • v.a. €38 per nacht

  HOBBY 400 SF 4 PERSOONS, LICHTGEWICHT, VOORTENT , LUIFEL

  44Dokkum
 • v.a. €37 per nacht
  (12)

  Beyerland 430tm 4 persoons caravan zeer netjes

  47Oosterwolde
 • v.a. €25 per nacht
  (2)

  Frisse familiecaravan met stapelbed

  55Menaam
 • v.a. €39 per nacht

  Chateau Calista 450, 4 persoons caravan

  4Hardegarijp
 • v.a. €41 per nacht
  (3)

  Leuke Hobby familie caravan

  44Balk
 • v.a. €37 per nacht
  (2)

  Onze trots, caravelair odyssea

  44Terwispel

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community.

Ervaringen

apr. 2022
Wij hebben het huren bij Camptoo heel positief ervaren. Alles is in de puntjes geregeld en overal is aangedacht. Goede informatie en communicatie voor. tijdens en na de vakantie. Dit is iedereen aan te raden!

sep. 2021
Zoals ik hierboven beschreven heb, is het huren via Camptoo ons goed bevallen. Zo goed dat we besloten hebben om geen eigen Holtkamper aan te schaffen maar via Camptoo te huren. Zo kunnen we steeds nieuwe dingen uitproberen

aug. 2021
Het huren via Camptoo ging eenvoudig. Ik was persoonlijk laat met boeken, dus de keuze was al wat minder. Je kan goed aangeven wat je wilt. Berichtjes via de site komen niet altijd aan wat onhandig is, dus hier is nog iets te verbeteren. Het reserveren ging heel makkelijk.

aug. 2021
De site werkt prima maar de verhuurders houden de beschikbaarheid niet allemaal up to date. De eerste had de caravan verkocht (maar hij stond nog wel op de site, de tweede reageerde niet en de derde was er zelf mee op vakantie (terwijl de gewenste periode als groen/beschikbaar stond). Dat heeft er in geresulteerd dat we uitweken naar paulcamper.nl maar daar staan weinig caravans. Uiteindelijk reageerde de vierde wel en dat is tot een deal gekomen. De technische afhandeling via de site, berichten, etc. verliep prima.

aug. 2021
Huren via Camptoo ging zoals we gewend zijn: vlotte en adequate communicatie via de website. Wij waren dit jaar erg laat met reserveren maar via Camptoo zijn we toch nog goed geslaagd.

aug. 2021
Alles was prima geregeld. We werden van elke stap goed op de hoogte gehouden. Ook prettig te weten dat er, in geval van problemen, contact opgenomen kan worden.